Σε διαθεσιμότητα ο Σταύρος Μπαλάσκας μετά τις δηλώσεις του για τον συζυγοκτόνο στα Γλυκά Νερά

Σε διαθεσιμότητα ο Σταύρος Μπαλάσκας μετά τις δηλώσεις του για τον συζυγοκτόνο στα Γλυκά Νερά
Οι δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα για τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά νερά, είχαν προκαλέσει σάλο.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις για τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είχε διατάξει κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή αστυνομικού για τα όσα είχε πει σε τηλέοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Είναι βλάκας δείχνει, γιατί εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στον θυμό του, οτι τα' χασε και τρελάθηκε, αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Τώρα θα σαπίσει στην φυλακή. Γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε οικογενειακό καυγά. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί».

Στην σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφερόταν πως «παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

Μάλιστα, ο ίδιος μετά τον σάλο που είχε προκληθεί είχε κάνει μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, στην οποία έδινε την δική του εξήγηση, ενώ σε δηλώσεις του είχε τονίσει πως παρεξηγήθηκαν όσα ανέφερε και τόνισε: «Είναι δυνατόν να έβγαινα να δώσω οδηγίες προς ναυτιλομένους;»