Κατεπείγουσα ΕΔΕ σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα για τις δηλώσεις του στην υπόθεση των Γλυκών Νερών (vid)

Κατεπείγουσα ΕΔΕ σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα για τις δηλώσεις του στην υπόθεση των Γλυκών Νερών (vid)
Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα για την δήλωσή του, με αφορμή την δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση αποφάσισε η Ελληνική Αστυνομία σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και τον δολοφόνο της Καρολάιν και οι οποίες προκάλεσαν σάλο.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του» αναφέρει η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της συζύγου του είπε σε πρωινή εκπομπή ότι «είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

Δείτε τι είπε μετά το 14:40