Ο Μπαλάσκας τα βάζει με τους συναδέλφους του: «Κομματική σπέκουλα εις βάρος μου» (pic)

Ο Μπαλάσκας τα βάζει με τους συναδέλφους του: «Κομματική σπέκουλα εις βάρος μου» (pic)
Με τους συναδέλφους του αστυνομικούς, τα έβαλε ο Σταύρος Μπαλάσκας μετά τον ντόρο που προκάλεσε η απαράδεκτη δήλωσή του.

Η άστοχη δήλωση του Σταύρου Μπαλάσκα σχετικά με τον δολοφόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και το πως θα μπορούσε να την... γλιτώσει με λίγα χρόνια φυλάκισης, προκάλεσε μεγάλο ντόρο.

Τόσο μεγάλο που υπήρξε διαταγή για ακόμα μία ΕΔΕ εις βάρος του, καθώς προκάλεσε ακόμα και πολιτική αντιπαράθεση.

Με ανάρτησή του, ο ειδικός φρουρός προσπάθησε να μαζέψει τον σάλο που δημιουργήθηκε με μία ανάρτησή του, στην οποία ρίχνει την ευθύνη στους συναδέλφους του, μιλώντας για κομματική σπέκουλα.

Αναλυτικά η απάντησή του...

ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ..

Για την παραποίηση των δηλώσεων μου και την λάσπη που δέχομαι θα προσφύγω στη ποινική και αστική δικαιοσύνη...Για την κομματική σπέκουλα εις βάρος μου έχω να πω πως λυπάμαι αλλά δεν αποτελώ εργαλείο αντιπολίτευσης.

Ένας αστυφύλακας είμαι και είναι βέβαιο πως πίσω από την μεθοδευμένη εις βάρος μου εκστρατεία λάσπης, κρύβονται και συνάδελφοι μου συνδικαλιστές.

Το σώμα των συναδέλφων μου γνωρίζουν την ποιότητα μου, ερμηνεύουν ορθά τα λεγόμενα μου και στέκονται στο πλευρό μου.

Όσο για την δήλωση μου ειχε το νόημα ότι ο συγκεκριμένος δράστης δεν θα μπορούσε να έχει σχέση με ένα εν βρασμώ ενδοικογενειακό έγκλημα κατόπιν των όσων αποκαλύφθησαν και τεκμηριώνουν άψογο σχεδιασμό στην εκτέλεση και τη συγκάλυψη του ειδεχθούς εγκλήματος του.

Καμία σχέση λοιπόν με τις κακόβουλες ερμηνείες που δίνονται..

Ευθύνομαι για όσα λέω και όχι για όσα οι άλλοι καταλαβαίνουν.

Τις εις βάρος μου μεθοδεύσεις από όπου και αν προέρχονται που αναίτια πικραίνουν εμένα και την οικογένεια μου, θα τις καταγγείλω στην ελληνική δικαιοσύνη την οποία υπηρετώ και εμπιστεύομαι.
Είναι τουλάχιστον άκομψο και άδικο να παραποιούν την έννοια του λόγου μου τόσο αισχρά οι επιτήδιοι λέγοντας ανερυθρίαστα πως εγώ ένας άνθρωπος του νόμου δίνω οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους.

Αιδώς Αργείοι.

Υπηρετώ τριάντα χρόνια στην ΕΛΑΣ ταγμένος στο καθήκον, στην μάχη εναντίον της εγκληματικότητας και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και είκοσι χρόνια τον αστυνομικό συνδικαλισμό και την προσφορά στον συνάδελφο με συνέπεια και ήθος.
Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν λοιπόν να εκμαυλίσει τις δημοκρατικές μου πεποιθήσεις και τις αγνές προθέσεις των λεγόμενων μου.

Ας τελειώσουμε πια με τις έντεχνες διαστρεβλώσεις.

Σταύρος Μπαλάσκας