Μαλέσκου σε Κατσούλη και Μαριαλένα: «Ομορφαίνετε και πάτε εσείς, ο έρωτας φταίει;» (vid)

Μαλέσκου σε Κατσούλη και Μαριαλένα: «Ομορφαίνετε και πάτε εσείς, ο έρωτας φταίει;» (vid)
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην πρώτη κοινή τους συνέντευξη, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Καλεσμένοι στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love It» ήταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπου τους υποδέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια μόλις είδε τον νικητή του Survivor και την συμπαίκτρια του τους είπε χαριτολογώντας «Καλέ εσείς ομορφαίνετε και πάτε, ο έρωτας φταίει;».

Στην συνέχεια κάθισαν στον καναπέ και συνέχισαν να αστειεύονται. Να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για δυο παίκτες οι οποίοι συζητήθηκαν πολύ κατά την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ήταν πρώην ζευγάρι και οι φήμες τους θέλουν να είναι ξανά μαζί.

Από τότε που βγήκαν από το παιχνίδι έχουν δώσει κάποιες συνεντεύξεις, στις οποίες έχουν εξηγήσει, τι συνέβη, πώς χώρισαν, γιατί χώρισαν.

Οι ίδιοι έχουν πει πως είναι φίλοι, ωστόσο και σήμερα (14/7) δέχτηκαν την ίδια ερώτηση.

«Είμαστε όλη την ημέρα μαζί. Ήμασταν 5,5 μήνες μαζί στα δύσκολα, δεν θα είμαστε τώρα που περνάμε και καλά; Περνάμε υπέροχα. Ακόμα δεν έχουμε προσαρμοστεί, μετά το Survivor», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Δεν κάνω τίποτα επίτηδες, είναι όλα αυθόρμητα...Αυτό που ακούγεται ότι χρησιμοποιήσαμε την σχέση μας στο παιχνίδι και ήταν στημένο, πραγματικά με ξεπερνάει», είπε η Μαριαλένα.

«Ωραία ρε παιδιά, όλα ψεύτικα. Τα μάτια, τα αγγίγματα, τα κλάματα, η ένταση που μας έβγαινε, ότι τσακωνόμασταν κλπ. Πώς γίνεται να είναι όλα ψεύτικα; Όσκαρ να πάρω δεν μπορώ να το κάνω», σχολίασε ο Σάκης Κατσούλης.

Στην ερώτηση για το αν είναι μαζί ο νικητής του Survivor απάντησε: «Το να συζητήσεις αν θα είσαι μαζί με κάποιον, πιστεύω είναι πολύ παλιομοδίτικο. Ό,τι μας βγει θα κάνουμε. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ότι ζούσαμε μέσα στο παιχνίδι συνεχίζουμε και το ζούμε και εκτός. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας».

«Πραγματικά δεν ξέρουμε κι εμείς τι συμβαίνει, έχουμε βγει έξω από το παιχνίδι, έχουμε τηλέφωνα, συζητήσεις και το έχουμε αφήσει λίγο στην άκρη. Αφήνουμε να κυλήσει ο χρόνος...», είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.