Αδιανόητο περιστατικό: Καταδίωξη Ι.Χ που οδηγούσε 12χρονος, με πυροβολισμούς (vid)

Αδιανόητο περιστατικό: Καταδίωξη Ι.Χ που οδηγούσε 12χρονος, με πυροβολισμούς (vid)
Το παιδί είχε πάρει το αυτοκίνητο της μητέρας του, δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και του πυροβόλησαν τα λάστιχα.

Ένα περιστατικό που πραγματικά αδυνατεί να πιστέψει κάποιος έγινε πριν από λίγες ημέρες στην δυτική Αττική, όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης ο Δημήτρης Καραστεφανής στο Mega.

Εκεί λοιπόν ένας 12χρονος αποφάσισε να πάρει κρυφά το αυτοκίνητο της μητέρας και να βγει για βόλτα, χωρίς να το καταλάβει εκείνη.

Μόνο που έπεσε πάνω σε περιπολία της αστυνομίας, με το Ι.Χ να κρίνεται ύποπτο και να του γίνεται σήμα για να σταματήσει.

Εκείνος όμως δεν υπάκουσε και αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει, τραυματίζοντας και έναν αστυνομικό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ δεν είχαν αντιληφθεί οτι στο τιμόνι βρισκόταν ένα μικρό παιδί και θεωρώντας οτι μεταφέρει κάτι παράνομο, επιχείρησαν να το ακινητοποιήσουν πυροβολώντας τα λάστιχα.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ ενημέρωσαν την Άμεση Δράση και έδωσαν τα στοιχεία που οχήματος που καταδίωκαν. Άμεσα οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Μετά από αναζητήσεις το ύποπτο όχημα, εντοπίστηκε και εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη ζήτησαν από τον οδηγό να εξέλθει από το όχημα. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε το θέαμα που αντίκρισαν όταν άνοιξε η πόρτα και είδαν μπροστά τους ένα ανήλικο αγόρι!

Στη συνέχεια ερεύνησαν το αυτοκίνητο αλλά δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον ανήλικο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Ανηλίκων.