Ηθοποιός που κόπηκε από το GNTM και τα έβαλε με την επιτροπή, το γύρισε στις ταινίες ενηλίκων (pics)

Ηθοποιός που κόπηκε από το GNTM και τα έβαλε με την επιτροπή, το γύρισε στις ταινίες ενηλίκων (pics)
Η Χριστίνα Ανδρεάδου δεν το έβαλε κάτω μετά το GNTM, παίζει στην παράσταση «H σιωπή δεν είναι χρυσός» και έκανε... πρεμιέρα σε ταινία ενηλίκων.

Η Χριστίνα Ανδρεάδου δοκίμασε την τύχη της στο «Greece's Next Top Model» όμως δεν κατάφερε να προχωρήσει αρκετά. Αν και πέρασε τις πρώτες οντισιόν, κόπηκε λίγο μπει στο σπίτι, μετά το δεύτερο bootcamp, ξεσπώντας κατά τις κριτικής επιτροπής.

Μιλώντας στην Espresso τότε είχε πει χαρακτηριστικά πως «όλο το παιχνίδι είναι στημένο! Για να περάσεις, ή πρέπει να έχεις γνωστό ή να σε ξέρουν. Δεν ψάχνουν ταλέντα, άλλα ψάχνουν».

Τα επόμενα βήματα που έκανε

Παρά την απογοήτευση όμως δεν το έβαλε κάτω... Άνοιξε τα φτερά της στο χώρο του μόντελινγκ και παράλληλα προχώρησε και τις σπουδές της για ηθοποιός στο πλευρό του σπουδαίου ηθοποιού και θεατρικού παραγωγού Mαυρίκιου Μαυρικίου, παίζοντας μάλιστα στην τωρινή του παράσταση «H σιωπή δεν είναι χρυσός», όπου θα κάνει τουρνέ σε όλη την Ελλάδα.

andreadou1

Πρόσφατα μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία παραγωγής ταινιών ενηλίκων SugarBabes.tv που φέρει την υπογραφή της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών Ιννας Ιννακι και το Σάββατο κυκλοφόρησε η πρώτη της ταινία.

Ανδρεάδου και Ιννάκι

Τίτλος της είναι «Christine το κουνελάκι από την πασαρέλα» και παίζει μαζί με τον Nek Junior, o οποίος είναι και σύντροφός της.