Ξεφεύγουν τελείως τα κρούσματα: «Περίπου 3.000», λέει ο Αρκουμανέας

Ξεφεύγουν τελείως τα κρούσματα: «Περίπου 3.000», λέει ο Αρκουμανέας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Κοντά στα 3.000 τα κρούσματα θα είναι τα κρούσματα κορονοϊού, τα οποία θα ανακοινωθούν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, μίλησε σήμερα (13/7) το πρωί στην ΕΡΤ και ενημέρωσε πως ο αριθμός των κρουσμάτων θα είναι κατά πολύ αυξημένος.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν τα σημερινά κρούσματα θα είναι περισσότερα από 3.000, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ επεσήμανε πως θα είναι κοντά σε αυτό το νούμερο.

Παράλληλα διευκρίνισε πως αν και ο αριθμός των κρουσμάτων είναι ανησυχητικός, να κοιτάζουμε και άλλους δείκτες.

Όπως για παράδειγμα ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων που από «την αρχή του έτους έχει μειωθεί από τα 46 στα 27».

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η λύση είναι ο εμβολιασμός. Επίσης τόνισε πως πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες από όλες τις πλευρές για να πειστούν και οι δύσπιστοι.