Ναυαγοσώστης στην Κρήτη έσωσε για δεύτερη φορά την ίδια γυναίκα: «Πάλι εσύ;», της είπε

Ναυαγοσώστης στην Κρήτη έσωσε για δεύτερη φορά την ίδια γυναίκα: «Πάλι εσύ;», της είπε
Ο ναυαγοσώστης στην Κρήτη έσωσε ξανά την ίδια κολυμβήτρια μετά από ένα χρόνο.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, με έναν ναυαγοσώστη να σώζει ξανά την ίδια γυναίκα μετά από ένα χρόνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ναυαγοσώστης Γιώργος Μακριδάκης, δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε ξανά την ίδια κολυμβήτρια.

Όπως ανέφερε, πως ανέσυρε χθες (11/7) το μεσημέρι, από τα φουρτουνιασμένα κύματα στη Σταλίδα Ηρακλείου μια ηλικιωμένη γυναίκα, λίγο πριν πνιγεί και όπως είπε ήταν η ίδια που της είχε σώσει τη ζωή, πριν από ένα χρόνο ξανά στην ίδια παραλία.

Και τότε είχε αψηφήσει τον κίνδυνο και παρασύρθηκε από τα ρεύματα.

Η 75χρονη Ρωσίδα, μόνιμη κάτοικος της περιοχής, κατέβηκε και χθες στην παραλία για να κάνει μπάνιο, αλλά τα ρεύματα που επικρατούσαν, έκαναν δύσκολη την προσπάθεια της να βγει στη στεριά.

Ο ναυαγοσώστης βούτηξε στα νερά και όταν την ανέσυρε, έκπληκτος διαπίστωσε πως και πέρσι την είχε σώσει ξανά, στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Μάλιστα ήταν τέτοια η έκπληξη του, όπως εξήγησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, που όταν την αναγνώρισε της είπε «πάλι εσύ… ξανά», σπεύδοντας να την βγάλει έξω.

Ο ίδιος χαριτολογώντας χαρακτήρισε τη Ρωσίδα ως την «καλύτερη πελάτισσά» του, και της ζήτησε επιτακτικά να μην ξανακάνει μπάνιο σε τέτοιες συνθήκες, εάν δεν παίρνει και τη σύμφωνη γνώμη των ναυαγοσωστών.