Έκανε την έγκυο για να πάρει μία επιπλέον αποσκευή στην πτήση της και έγινε viral (vids)

Έκανε την έγκυο για να πάρει μία επιπλέον αποσκευή στην πτήση της και έγινε viral (vids)
Viral έχει γίνει το βίντεο με το κόλπο μιας γυναίκας για να πάρει μια επιπλέον τσάντα στη πτήση.

Μια γυναίκα σκαρφίστηκε ένα κόλπο για να πάρει μια επιπλέον αποσκευή στην πτήση της και στη συνέχεια αποφάσισε να το μοιραστεί στο TikTok, με αποτέλεσμα τα βίντεό της να γίνουν viral.

Η Ασλίν κατάφερε να αγοράσει ένα φτηνό εισιτήριο αξίας 44 δολαρίων, ωστόσο είχε τη δυνατότητα να πάρει μόνο ένα σακίδιο στην πτήση της. Έτσι μπήκε στις τουαλέτες του αεροδρομίου και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Κρέμασε τα κορδόνια του έξτρα σακιδίου στο λαιμό της, το άφησε να πέσει και στη συνέχεια φόρεσε από πάνω το φούτερ της, με αποτέλεσμα η κοιλιά της να είναι φουσκωμένη σαν να είναι έγκυος.

@miniadvantures

My parents raised me better than this👀 ##ballinonabudget ##nobodysgonnaknow ##traveltips ##cheaptravel ##traveltiktok ##shhh

♬ how would they know bad girls club - Chris Gleason

Μάλιστα, τράβηξε σε βίντεο όλη την διαδικασία προκειμένου να μοιραστεί το κόλπο της με τους ακόλουθούς της στο TikTok. «Όταν παίρνεις πτήση των 44 δολαρίων αλλά μπορείς να πάρεις μόνο ένα σακίδιο», έγραψε χαρακτηριστικά στα βίντεο που ανέβασε.

Όπως φαίνεται μάλιστα από το δεύτερο βίντεο που ανέβασε, το κόλπο της έπιασε αφού φαίνεται να έχει περάσει από τον έλεγχο και να επιβιβάζεται στη θέση της μέσα στο αεροπλάνο. Στη συνέχεια πηγαίνει ξανά στην τουαλέτα του αεροπλάνου και καμαρώνει για το επίτευγμά της. «Λειτούργησε», έγραψε.

@miniadvantures

Pushing the envelope🤫 ##ballinonabudget ##SimlishSessions ##cheaptravel ##traveltips ##traveltiktok ##shhh ##catchflights ##nobodysgonnaknow

♬ how would they know bad girls club - Chris Gleason

Τα βίντεο της Ασλίν φαίνεται ότι εντυπωσίασαν τους χρήστες του TikTok αφού έγιναν πολύ γρήγορα viral. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που της έγραψαν ότι θα ακολουθήσουν την ιδέα της.