Ταλιμπάν κάνουν κούνια και τσουλήθρα σε παιδική χαρά του Αφγανιστάν (vids)

Ταλιμπάν κάνουν κούνια και τσουλήθρα σε παιδική χαρά του Αφγανιστάν (vids)
Viral έχει γίνει στο βίντεο στο οποίο Ταλιμπάν κάνουν κούνια σε παιδική χαρά.

Την ώρα που οι Ταλιμπάν προελαύνουν προς τις επαρχιακές πρωτεύουσες στο Αφγανιστάν, βίντεο που εμφανίζουν πολλούς μαχητές να κάνουν κούνια σε παιδική χαρά έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κάνε πιο γρήγορα, πιο γρήγορα!», λέει ένας Ταλιμπάν καθώς βιντεοσκοπεί άλλους μαχητές να κάνουν κούνια.

«Αυτή η παιδική χαρά είναι δική μας. Αυτοί (η αφγανική κυβέρνηση) απόλαυσαν πολλά πικνίκ, τώρα είναι η σειρά μας», λέει χαρακτηριστικά.

Εκατοντάδες Αφγανοί σχολίασαν στο Twitter και στο Facebook. Πολλοί έγραψαν ότι τα βίντεο αυτά είναι η απόδειξη ότι δεκαετίες πολέμου έχουν στερήσει από μια γενιά αυτές τις απλές παιδικές απολαύσεις.

Άλλοι έγραψαν ότι εκατομμύρια Αφγανοί ζουν υπό τον φόβο επειδή μαχητές σαν τους εικονιζόμενους διεξάγουν έναν καταστροφικό πόλεμο στη χώρα.

Οι Ταλιμπάν έχουν αναλάβει τον έλεγχο περισσότερων από 100 περιοχών από τότε που οι διεθνείς δυνάμεις ξεκίνησαν την αποχώρησή τους την 1η Μαΐου.

Σε ένα άλλο βίντεο ακούγονται κάποιοι να γελούν καθώς ένας άνδρας κάνει τσουλήθρα. Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια περιοχή γυρίστηκαν τα βίντεο και αν δείχνουν την ίδια ομάδα ανδρών να παίζει.