Με κορονοϊό (και) ο Ηλίας Μπόγδανος του Survivor (vid)

Με κορονοϊό (και) ο Ηλίας Μπόγδανος του Survivor (vid)
Ο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης Ηλίας Μπόγδανος με βίντεο στο instagram γνωστοποίησε πως το μοριακό τεστ βγήκε θετικό στον κορονοϊό.

Ο φιναλίστ του τελικού του Survivor, Ηλίας Μπόγδανος, ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αρκετοί παίκτες από το δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όπως ο Τζέιμς Καφετζής και η Χριστίνα Κεφαλά, έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε στο βίντεό του:

«Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και είμαι θετικός στον κορονoϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι ok. Αυτό συμβαίνει προφανώς είναι γιατί έχουμε πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί και είναι φυσικό επόμενο» είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτι και θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια μου και θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά. Και νομίζω ότι η καλύτερη αρχή που θα κάνω μένοντας στο σπίτι είναι ένα live στο Instagram» πρόσθεσε.