Το κόλπο για να μάθεις αν βλέπει κάποιος άλλος Netflix από τον λογαριασμό σου (pics)

Το κόλπο για να μάθεις αν βλέπει κάποιος άλλος Netflix από τον λογαριασμό σου (pics)
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να αποσυνδέσεις ανεπιθύμητες συσκευές από τον λογαριασμό σου.

Είναι σύνηθες φαινόμενο νεαρά ζευγάρια να έχουν κοινό λογαριασμό στο Netflix, να μοιράζονται κωδικούς και κόστος συνδρομής προκειμένου να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές, είτε μαζί, είτε ξεχωριστά.

Τι γίνεται όμως όταν χωρίσουν; Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα που ένας από τους δύο συνεχίζει να πληρώνει κανονικά και ο άλλος απλά επωφελείται και συνεχίζει να παρακολουθεί δωρεάν.

zeygari

Αν έχετε υποψίες πως κάποιος άλλος βλέπει Netflix από τον λογαριασμό σας, υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσετε. Αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω 4 βήματα...

  1. Συνδεθείτε στο Netflix από υπολογιστή, πηγαίνετε στο προφίλ σας και μόλις μεταφερθείτε στο κυρίως μενού, πατήστε πάνω στο εικονίδιο που έχετε επιλέξει για φωτογραφία στο «λογαριασμός».
  2. Στην ενότητα ρυθμίζεις πατήστε «Πρόσφατη δραστηριότητα streaming συσκευής». Εκεί θα δείτε μία λίστα με τις συσκευές, τις τοποθεσίες και τις IP που έχουν χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό σας. Εκεί θα διαπιστώσετε, αν κάτι πάει... στραβά.
  3. Αν όντως υπάρχει κάποιος άλλος που βλέπει Netflix από τον λογαριασμό σας και δεν το θέλετε, τότε πρέπει να επιστρέψετε στον λογαριασμό σας και να κλικάρετε στην επιλογή «Αποσύνδεση από όλες τις συσκευές».
  4. Αμέσως μετά θα πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης και έτσι ο... τσαμπατζής δεν έχει πρόσβαση στο Netflix με τα δικά σας στοιχεία.

NETFLIX