Ο Κατσούλης ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω σχέση με καμία μορφή βίας, την Μαριαλένα την αγαπάω, το ερωτικό είναι διαφορετικό κομμάτι» (vid)

Ο Κατσούλης ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω σχέση με καμία μορφή βίας, την Μαριαλένα την αγαπάω, το ερωτικό είναι διαφορετικό κομμάτι» (vid)
Ο Σάκης Κατσούλης μετά το Survivor μίλησε για όλα, για την Μαριαλένα, για τις φήμες αλλά και για τον Γιώργο Λιβάνη.

Ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love It» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Συγκεκριμένα, απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να της έχει ασκήσει βία, αναφέρθηκε στην σχέση τους και τόνισε πως την θέλει στην ζωή του, διευκρινίζοντας και εκείνος πως δεν έχουν μιλήσει έξω από το παιχνίδι αν θα είναι μαζί ή όχι.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν είναι φίλος με τον Γιώργο Λιβάνη.

Για το αν έχει ασκήσει βία: «Δεν έχω καμία σχέση με καμία μορφή βίας. Νομίζω ότι φαίνεται, δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν. Και που μπαίνει στα αυτιά μου είναι πολύ αρνητικό. Ούτε καν με τριαντάφυλλα δεν χτυπάμε μια γυναίκα. Εννοείται πως είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Αυτός ήταν και ο λόγος που έπαθα την έκρηξη τότε. Είχε χρησιμοποιηθεί αυτό στη συζήτηση που είχε γίνει μέσα», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Όπως γνωρίσατε τη Μαριαλένα, θεωρείτε ότι θα ήταν ένας χαρακτήρας που θα δεχόταν οποιαδήποτε μορφή βίας; Δεν μιλάμε για βία σωματική, ούτε καν. Πατάει στα πόδια της 100% και είναι πολύ δυναμική».

«Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση για μετά το παιχνίδι για το αν θα είμαστε μαζί ή όχι. Μέσα ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Τώρα θα είμαστε στην κανονική μας ζωή, όπως πριν. Την λατρεύω, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Την αγαπάω, δεν θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου και θα το προσπαθήσω. Από εκεί και πέρα το ερωτικό είναι διαφορετικό κομμάτι. Δεν θα μπορείς να μιλάς με αυτόν τον άνθρωπο επειδή θα έχει σχέση;», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Για το αν γνώριζε πως ο Γιώργος Λιβάνης είχε σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν μπει στο Survivor; «Φήμες αλλά με την ίδια δεν είχαμε μιλήσει. Τον είχα ντύσει σε κάποια live, σε κάποιες εμφανίσεις, είχαμε πάει στο μαγαζί του με τη Μαριαλένα, ερχόταν από το μαγαζί, είχαμε κοινούς γνωστούς, αλλά δεν ήμασταν φίλοι», είπε ο νικητής του Survivor και συνέχισε: «Δεν θα δημιουργήσω ποτέ πρόβλημα σε μια κοπέλα. Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ γυναίκα που βρίσκεται αλλού να την διεκδικήσω».