Φοιτήτριες στην Πιερία βρήκαν πορτοφόλι με 8.000 και το πήγαν στην Αστυνομία (pic)

Φοιτήτριες στην Πιερία βρήκαν πορτοφόλι με 8.000 και το πήγαν στην Αστυνομία (pic)
Τα δύο εργαζόμενα κορίτσια βρήκαν το πορτοφόλι στα διόδια του Πλαταμώνα και το παρέδωσαν στην Ελληνική Αστυνομία.

Ένα πραγματικά σπάνιο περιστατικό, η σημασία του οποίου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη στις δύσκολες εποχές που ζούμε, έφερε στην δημοσιότητα ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας.

Με ανάρτησή του, ο Αστέριος Μαντζιώκας αποκάλυψε πως δύο εργαζόμενες φοιτήτριες βρήκαν πορτοφόλι, το οποίο είχε μέσα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, στα παράπλευρα διόδια του Πλαταμώνα.

Όπως έγινε γνωστό στο εσωτερικό του υπήρχαν 8.069 ευρώ και 47,50 Λέβα Βουλγαρίας, τα οποία παρέδωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη στην ΕΛ.ΑΣ που κίνηση αμέσως τις διαδικασίες και βρήκε τον ιδιοκτήτη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Είναι από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω, γιατί δυστυχώς τα “καλά νέα” σπανίζουν. Πόσο μάλλον όταν σε γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο. Συγκινήθηκα πραγματικά όταν δυο φοιτήτριες ήρθαν στο γραφείο μου για να παραδώσουν ένα πορτοφόλι που βρήκαν το οποίο περιείχε 8.000€. Τα κορίτσια αυτά δουλεύουν για να μπορέσουν να σπουδάσουν. Ένιωσα υπερήφανος σαν αστυνομικός, αλλά και σαν γονιός, γιατί αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της πατρίδας μας. Αθόρυβα και ταπεινά μέσα από την σκληρή δουλειά και την δύσκολη καθημερινότητά τους, παραδίδουν μαθήματα σε εμάς τους μεγαλύτερους….Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και στους γονείς σας!!! Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε ένα λαμπρό μέλλον, γιατί έχετε βάλει τα πιο γερά θεμέλια να κατακτήσετε τους στόχους σας…