Γερμανού υπέρ Μαλέσκου: «Σου αρέσει; Το βλέπεις. Δεν σου αρέσει; Άλλαξε κανάλι» (vid)

Γερμανού υπέρ Μαλέσκου: «Σου αρέσει; Το βλέπεις. Δεν σου αρέσει; Άλλαξε κανάλι» (vid)
Στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου, στάθηκε η Ναταλία Γερμανού με αφορμή τα σχόλια που ακούστηκαν για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

Έναν σύμμαχο στο πρόσωπο της Ναταλίας Γερμανού, βρήκε η Ιωάννα Μαλέσκου σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για εκείνη από την Νάνσυ Παραδεισάνου στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα είχε πει: «Άλλη μία που κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού», με την γνωστή παρουσιάστρια να δίνει την δική της πληρωμένη... απάντηση.

Το Σάββατο το μεσημέρι όμως, θέση στο όλο θέμα, πήρε και η παρουσιάστρια του Alpha που πήρε το μέρος της.

«Ήρθε η ώρα να υπερασπιστώ την Ιωάννα Μαλέσκου. Εντάξει, έχει κάνει και πράγματα που εγώ μπορεί να μην τα έκανα στη θέση της, γι’ αυτό και είμαστε και τόσο διαφορετικοί οι άνθρωποι μεταξύ μας, γιατί κάποιοι κάνουν κάποια πράγματα με τα οποία νιώθουν πολύ άνετα, κάποιοι άλλοι δεν θα τα έκαναν.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση την αδίκησε η Νάνσυ με το σχόλιο που έκανε. Πότε έκανε καριέρα στην πλάτη του Αργυρού; Τα τελευταία δημοσιεύματα με άλλον άνθρωπο την συνδέουν την Ιωάννα. Θέλω να πω ότι μην κοιτάτε που εμείς φέτος την γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το κορίτσι έκανε χρόνια τηλεόραση στην Κρήτη και είναι από τις καλές παρουσιάστριες θεωρώ», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στο κάτω κάτω αυτό είναι το κορίτσι αυτό, με τις χαριτωμενιές της, με τους χορούς της, με το σεξαπίλ της, με τα υπονοούμενα που πετάει, με την πονηριά της, με το νάζι της. Αυτό είναι το κορίτσι. Σου αρέσει; Το βλέπεις. Δεν σου αρέσει; Μην το δεις, άλλαξε κανάλι και δες κάτι άλλο».