Φυλακίστηκε η σωφρονιστική υπάλληλος στις ΗΠΑ που είχε ερωτική επαφή με κρατούμενο μπροστά σε άλλους 11 άνδρες (pics)

Φυλακίστηκε η σωφρονιστική υπάλληλος στις ΗΠΑ που είχε ερωτική επαφή με κρατούμενο μπροστά σε άλλους 11 άνδρες (pics)
Οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης παραπέμπουν σε ταινία ενηλίκων.

Η περίπτωση της Tina Gonzalez ξεκίνησε ως... αισθηματική ταινία και με την εκδίκαση της υπόθεσή της, κατέληξε να παραπέμπει περισσότερο σε παραγωγή που απευθύνεται σε ενήλικους αποκλειστικά.

Και αυτό γιατί αρχικά γνωρίζαμε οτι η 27χρονη που εργάζεται στις φυλακές του Fresno είχε συνάψει σχέση με έναν κρατούμενο, όμως στο δικαστήριο που έγινε και με τις λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν, φαίνεται πως είχαν προχωρήσει πολύ περισσότερο.

Φυλακή

Τόσο που να φτάνει στην ερωτική επαφή, με την συγκεκριμένη πράξη να επαναλαμβάνεται αρκετές φορές, μία εκ των οποίων μάλιστα έγινε μπροστά σε άλλους 11 τρόφιμους του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, η Gonzalez είχε ανοίξει και μία τρύπα στην φόρμα εργασίας της, προκειμένου να μην χρειάζεται να γδυθεί.

Προδόθηκε όμως από τον αγαπημένο της, ο οποίος άρχισε να καυχιέται για την σχέση που είχε μαζί της, για το γεγονός οτι τον είχε προμηθεύσει με τηλέφωνο και λεπίδες, αλλά και τις πληροφορίες που είχε για τους ελέγχους στα κελία.

Gonzalez

Έτσι, η πληροφορία έφτασε στα αυτιά του διευθυντή των φυλακών, ο οποίος ξεκίνησε σχετική έρευνα, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην σύλληψή της.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν να φυλακιστεί για 7 μήνες.