Έρχονται κι άλλα covid free μπουζούκια μετά το παράδειγμα του Πάνου Κιάμου

Έρχονται κι άλλα covid free μπουζούκια μετά το παράδειγμα του Πάνου Κιάμου
Διχασμένος είναι ο κόσμος των νυχτερινών κέντρων μετά από τα πρόσφατα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Σε μοντέλο Πάνου Κιάμου με μπουζούκια μόνο για εμβολιασμένους κατά του κορονοϊού ετοιμάζονται να μπουν στη νύχτα οι επιχειρηματίες. Μπορεί η ανακοίνωση του γνωστού τραγουδιστή, Πάνου Κιάμου, ότι το Posidonio, όπου θα τραγουδά, θα είναι το πρώτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αποκλειστικά για εμβολιασμένους, να προκάλεσε «έκρηξη» σχολίων στα σόσιαλ μίντια και στη νυχτερινή Αθήνα, όμως, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Reader.gr και άλλα νυχτερινά κέντρα θα πάρουν την ίδια απόφαση.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων είναι σε επαφή με την κυβέρνηση για τον τρόπο που πρέπει να επαναλειτουργήσουν τα μπουζούκια στη χώρα μας. Μπορεί κάποιοι επιχειρηματίες να εκτιμούν ότι το συγκεκριμένο εγχείρημα (τα μπουζούκια, δηλαδή, μόνο για εμβολιασμένους κατά του κορονοϊού) να μην καρποφορήσει, όμως το ζητούμενο είναι να εμβολιαστούν οι νέοι.

Και ο τρόπος διασκέδασής τους είναι ένα θέμα που απασχολεί τη νεολαία, όπως την απασχολεί και το δώρο της κυβέρνησης με την κάρτα ελευθερίας ή freedom pass. Από την κυβέρνηση επιμένουν ότι τα μέτρα δεν διχάζουν και πρέπει να παρθούν για να αποφευχθεί το τέταρτο κύμα της πανδημίας και από την άλλη οι επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων εξετάζουν όλα τα δεδομένα: Και ήδη κάποιοι επιχειρηματίες το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουν αυτό που ανακοίνωσε πρώτος ο Πάνος Κιάμος και το Posidonio.

Μέσα στο Σωματείο Ιδιοκτητών Νυχτερινών Κέντρων φαίνεται να είναι διχασμένοι αφού το σχέδιο της κυβέρνησης δεν ικανοποιεί καμία παράταξη. Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά στο Reader.gr, άνθρωποι μέσα από το Σωματείο, η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και ο κλάδος βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση. Είναι, όμως, σε συνεχή διαβούλευση με την κυβέρνηση και «προσπαθούν να βγάλουν μια άκρη με γνώμονα πάντα την ευθύνη που έχουν απέναντι σε προσωπικό και καλλιτέχνες». Αυτό, πάντως, στο οποίο καταλήγουν είναι ότι μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις συνομιλίες θα υπάρξουν νεότερα, τα οποία θα ανακοινωθούν.

Το Posidonio έκανε την αρχή στη νύχτα με μπουζούκια μόνο για εμβολιασμένους

Το Posidonio είναι και επίσημα το πρώτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, το οποίο θα είναι COVID-free. Θα λειτουργεί, δηλαδή, αποκλειστικά για άτομα που έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Αυτό ανακοίνωσε με βίντεο - ανακοίνωσή του στα social - media ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος, ο οποίος ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι επιστρέφει στις πίστες στις 16 Ιουλίου στο Posidonio και εκεί θα μπορούν να εισέρχονται οι εμβολιασμένοι ώστε να μπορούν όλοι να διασκεδάσουν με ασφάλεια.

Πηγή: Reader.gr