Havana Club x Athens Hood Boycott

Havana Club x Athens Hood Boycott
Η πρώτη capsule συλλογή του Havana Club στην Ελλάδα με το streetwear brand Athens Hood Boycott είναι εδώ!

Το αυθεντικό κουβανέζικο ρούμι Havana Club συνεργάζεται με το ελληνικό street brand Athens Hood Boycott και δημιουργούν μαζί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια capsule & limited συλλογή, εμπνευσμένη από την ελευθερία και τη δύναμη της κουλτούρας των δρόμων.

Η capsule συλλογή Havana Club x Athens Hood Boycott ξεπερνά τα σύνορα και φέρνει κοντά 2 διαφορετικές κουλτούρες: Η Αβάνα συναντά την Αθήνα. Το Havana Club δίνει φωνή στους δρόμους της Αθήνας, στηρίζοντας ένα αυτοδημιούργητο ελληνικό brand που, από το 2013, δημιουργεί ρούχα για αληθινούς ανθρώπους που ακολουθούν τον δικό τους δρόμο.

Η συλλογή συνδυάζει δημιουργικά στοιχεία που προσδιορίζουν και τα 2 brands και την κουλτούρα του δρόμου, με βασικά σημεία αναφοράς το μαύρο χρώμα και το κοινό λογότυπο του collab. Η συλλογή αποτελείται από τρία διαφορετικά unisex t-shirts, ένα dad cap και ένα ζευγάρι αθλητικές κάλτσες με σχέδια που αποτυπώνουν τη σύνδεση των 2 πόλεων: Αβάνα & Αθήνα.

d

Δείτε εδώ το reveal video της συλλογής.

Η συνεργασία με το Athens Hood Boycott είναι η πρώτη για το Havana Club στην Ελλάδα και προστίθεται στον χάρτη των collabs με σημαντικά streetwear brands στον κόσμο, όπως τα Places + Faces, Daily Paper, Aries Arise και πρόσφατα το Pigalle Paris.

Η limited συλλογή Havana Club x Athens Hood Boycott είναι διαθέσιμη από τις 21 Ιουνίου στο e-shop athenshoodboycott.com και στο κατάστημα Athens Hood Boycott (Βασιλίσσης Αμαλίας 13, Ναυαρίνου, Αγ. Δημήτριος).

@havanaclub @athenshoodboycott

#HavanaClubxAthensHoodBoycott #HavanaMeetsAthensHood