Η μητέρα της Μαριαλένας ξεκαθαρίζει: «Ο Σάκης δεν κακοποίησε την κόρη μου» (pic)

Η μητέρα της Μαριαλένας ξεκαθαρίζει: «Ο Σάκης δεν κακοποίησε την κόρη μου» (pic)
Με μια ανάρτηση η μητέρα της Μαριαλένας του Survivor ξεκαθάρισε όλα όσα ακούγονται για την σχέση της κόρης της με τον Σάκη Κατσούλη.

Τέλος στα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη έβαλε η μητέρα της παίκτριας του Survivor.

Η κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου με αφορμή όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες ξεκαθάρισε πως η κόρη της ποτέ δεν έπεσε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον Σάκη Κατσούλη και τόνισε πως η κόρη της δεν θα επέτρεπε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά όσα έγραψε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook: «Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο survivor το παιδί μου κ όσες φορές κι αν έπεσε τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας ήταν πάντα κ ακόμη είναι μια ΑΛΗΘΙΝΉ ΜΑΧΗΤΡΙΑ μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Έμαθε να αγωνίζεται εντός αλλά κ εκτός αγώνων από μικρό κορίτσι, όπως επίσης έμαθε πολύ καλά στον αθλητισμό να υπερασπίζεται τον εαυτό της σε περίπτωση ανάγκης.

Η Μαριαλένα ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ ΘΎΜΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗΣ κ ΟΎΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΆΘΗΚΕ Ο ΣΆΚΗΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ. Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΟΥ όπως την βίωσα εγώ. Ωστόσο δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο κ ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια υπόνοια. Εύχομαι οι φήμες εναντίον του Κατσούλη όσο κ εναντίον του παιδιού μου ((Που παρουσιάζεται ως υποτιθέμενο θύμα κακοποίησης να σταματήσουν άμεσα.))

Η Μαριαλένα μου είναι μια ΔΥΝΑΤΉ ΓΥΝΑΊΚΑ που γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ κ έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες Ένα τελευταίο μήνυμα για όλα αυτά που βλέπουμε στην επικαιρότητα: θα ήθελα να παροτρύνω όλες τις μητέρες να στείλουν τα κορίτσια τους σε μια σχόλη karate ή πολεμικών τεχνών γενικότερα. Γνωρίζω όλες τις αρετές κ όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το άθλημα στο δικό μου παιδί. ΔΏΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΌΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ”.

Η ανάρτηση της μητέρας της Μαριαλένας