Ο απίθανος λόγος που η Μάγκυ Χαραλαμπίδου κόπηκε από το Survivor: «Έχω συμβόλαιο για την φωνή μου» (vid)

Ο απίθανος λόγος που η Μάγκυ Χαραλαμπίδου κόπηκε από το Survivor: «Έχω συμβόλαιο για την φωνή μου» (vid)
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αποκάλυψε τον απίθανο λόγο που δεν την είδαμε στο Survivor το 2017.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είχε πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor το 2017, ωστόσο τελικά δεν την είδαμε στο συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα του Mykonos live tv και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφέρθηκε στον λόγο που δεν την πήγε τότε στο Survivor αλλά και στην απίθανη ερώτηση που είχε κάνει στην παραγωγή.

«Έχω κάποια συμβόλαια για την φωνή μου»

«Ήταν να πάω στο πρώτο Survivor, το 2017. Έχω κάποια συμβόλαια με τη φωνή μου. Και στα συμβόλαιά μου μού απαγορεύεται, αν με χρειαστούν, να μην μπορώ να εκφωνήσω. Μου έχει τύχει να είμαι στο Μαϊάμι και να πρέπει να εκφωνήσω σποτ. Οπότε, βρίσκω στούντιο, το εκφωνώ και το στέλνω. Και ενώ από την παραγωγή του Survivor μου είχαν πει στην αρχή ότι θα μου βρουν λύση, τελικά μου είπαν ότι είναι λίγο δύσκολο και να πήγαινα και να μου βρίσκανε μετά. Αλλά αυτό δεν γινόταν», είπε αρχικά η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

«Τους είπα "θα πάρω μαζί μου τονάκια"»

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αποκάλυψε επίσης: «Πρέπει να σου πω ότι την πρώτη φορά, όταν ήταν να φύγουμε, γιατί ακόμα δεν ήξερα τι θα γινόταν, τους ρώτησα αν θα έχουμε catering στα αθλήματα. Και μου είπαν… τι; Και τους είπα καλά, θα πάρω μαζί μου τονάκια να έχω, κονσέρβες… Κατάλαβες, τι έπαθε η παραγωγή».