Προκλητικός ο δολοφόνος της Καρολάιν: «Άντε να μπω φυλακή να τελειώνουμε, να ασχοληθώ με το παιδί» (vid)

Προκλητικός ο δολοφόνος της Καρολάιν: «Άντε να μπω φυλακή να τελειώνουμε, να ασχοληθώ με το παιδί» (vid)
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έδειχνε κανένα στοιχείο λύπης και το πρωί του περασμένου Σαββάτου ξύπνησε ευδιάθετος!

Στις 9:44 το πρωί της Τρίτης (22/6) έγινε η μεταγωγή του 32χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου της άτυχης Καρολάιν από την ΓΑΔΑ με τρία αυτοκίνητα.

Στην Ευελπίδων, πλέον, αναμένονται οι εξελίξεις με τον ίδιο να αναμένεται να υποστηρίξει πως το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, δεν ήταν προσχεδιασμένο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην ΓΑΔΑ, δεν έδειξε κανένα στοιχείο λύπης. Ήταν σοβαρός, μετρημένος και στοχευμένος. Μαζί με τον συνήγορό του σχεδίαζε την υπερασπιστική του γραμμή.

Ξύπνησε ευδιάθετος και είπε «άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή»

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το πρωί του Σαββάτου φέρεται να ξύπνησε ευδιάθετος και να ανέφερε «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από εδώ και πέρα».

Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και όπως και την πρώτη φορά που οδηγήθηκε στα δικαστήρια φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώ ιδιαίτερα ενισχυμένες είναι οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Στο σημείο υπήρχαν συγκεντρωμένοι διάσπαρτοι πολίτες οι οποίοι φώναζαν «ντροπή», «να σαπίσεις στη φυλακή αλήτη», και άλλες πιο υβριστικές φράσεις, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να τον πλησιάσουν, καθώς ανάμεσά τους ήταν ένα «τείχος» αστυνομικών.