H 50χρονη καθαρίστρια περιγράφει όσα έζησε στα Πετράλωνα: «Έκανε τα πάντα, προσευχόμουν να γλιτώσω και προσπαθώ να ξεχάσω» (vid)

H 50χρονη καθαρίστρια περιγράφει όσα έζησε στα Πετράλωνα: «Έκανε τα πάντα, προσευχόμουν να γλιτώσω και προσπαθώ να ξεχάσω» (vid)
Τι λέει η 50χρονη καθαρίστρια για τα όσα φρικτά καταγγέλλει πως έζησε στην πολυκατοικία στα Πετράλωνα.

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της 50χρονης καθαρίστριας ότι βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από ένοικο πολυκατοικίας, ο οποίος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχει ταυτοποιηθεί ωστόσο η αστυνομία δεν τον έχει εντοπίσει ακόμα.

Η γυναίκα περιέγραψε στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» πως βρέθηκε εγκλωβισμένη στο διαμέρισμα του ισογείου στα Πετράλωνα το περασμένο Σάββατο.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο. Δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια ποτέ. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα το ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος από πίσω. Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες. Οκτώ με πέντε. Θέλω να το ξεχάσω. Είμαι ήδη με ψυχολόγους. Όλη την ώρα προσευχόμουν στο θεό. Ήταν θέμα τύχης, είχα βγει στο μπαλκόνι. Σας παρακαλώ μην με βάλετε να τα θυμηθώ πάλι, προσπαθώ να τα ξεχάσω», ανέφερε.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε η γυναίκα του διπλανού διαμερίσματος που την βοήθησε να γλιτώσει από αυτό τον άνδρα, η αστυνομία άργησε να φτάσει και η 50χρονη ήταν σε άσχημη κατάσταση.