Καταγγελία για βιασμό 50χρονης: «Άργησε η αστυνομία, την βίασε 7 φορές», λέει η γυναίκα που την βοήθησε (vid)

Καταγγελία για βιασμό 50χρονης: «Άργησε η αστυνομία, την βίασε 7 φορές», λέει η γυναίκα που την βοήθησε (vid)
Στην ταυτοποίηση του ατόμου που φέρεται να ξυλοκοπούσε και να βίαζε επί ώρες την 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Στην ταυτοποίηση του άνδρα που φέρεται να βίασε και να ξυλοκόπησε 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα προχώρησε η Αστυνομία.

«Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του OPEN ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Α. Σκρέκας.

Η 50χρονη πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο την Κυριακή (20/6) και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό.

«Την βίασαν επτά φορές»

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια η γυναίκα», είπε η γυναίκα που άκουσε την 50χρονη να καλεί σε βοήθεια και να προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, η ίδια η καθαρίστρια της αποκάλυψε πως «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε» συμπλήρωσε η γειτόνισσα και πρόσθεσε:

«Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

«Έδερνε και την μητέρα του»

Όπως είπε η γειτόνισσα στον ΑΝΤ1, ο 35χρονος «έδερνε όλο τον καιρό τη μητέρα του, η οποία είναι επίσης καθαρίστρια».

Η γυναίκα που βοήθησε την 50χρονη καθαρίστρια είπε πως δέχτηκε απειλές, «απειλούσε εμένα και την κόρη μου. Είπε ότι θα μας πνίξει».

«Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι. Έχει αστυνομικούς με πολιτικά εδώ γύρω» κατέληξε η γυναίκα.