Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ για Γλυκά Νερά: «Δεν έχουμε ένδειξη για συνεργό, όμως οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να προκύψουν νέα στοιχεία» (vid)

Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ για Γλυκά Νερά: «Δεν έχουμε ένδειξη για συνεργό, όμως οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να προκύψουν νέα στοιχεία» (vid)
Αύριο (22/6) θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 33χρονος συζυγοκτόνος, οπότε και αρχίζει η κύρια φάση της ανάκρισης.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας, μίλησε στον ΣΚΑΪ και τόνισε ότι δεν υπήρχε μόνο ένα σημείο κλειδί που οδήγησε στον δράστη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, αλλά ένας συνδυασμός στοιχείων.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος της αστυνομίας απάντησε και στο ερώτημα που έχει προκύψει, σχετικά με το αν υπάρχει συνεργός, αν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστηρίζει πως διέπραξε μόνος του το έγκλημα.

«Με το σύνολο των πληροφοριακών δεδομένων που έχουμε μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία ένδειξη για συνεργό. Ωστόσο, προχωρώντας στην κύρια ανάκριση συνεχίζεται η έρευνα και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να προκύψουν νέα στοιχεία και να ενσωματωθούν», τόνισε.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο της ληστείας και τα στοιχεία της αστυνομίας, υπογράμμισε ότι οι Αρχές αρχικά έπρεπε να εξετάσουν το ενδεχόμενο της ληστείας αλλά εφόσον δεν μπορούσε να αποδειχθεί, προχώρησαν στο δεύτερο σενάριο, αυτό της ανθρωποκτονίας.

Εξήγησε ότι η ερευνά της ασφάλειας στηρίχθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση και τα ψηφιακά πειστήρια.

Για τις φωτογραφίες στον τόπο του εγκλήματος

Σχετικά με το γεγονός ότι δεν ελήφθησαν φωτογραφίες κατά την είσοδο της αστυνομίας στο χώρο του εγκλήματος, ώστε να υπάρχουν αποδείξεις για το πως ήταν δεμένος ο δράστης, εξήγησε πως όταν καλεί την αστυνομία άνθρωπος που δηλώνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο προτεραιότητα είναι να διασωθεί ο άνθρωπος αυτός και να αποκλειστεί ο χώρος.