Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ: «Δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου στη δολοφονία της Καρολάιν»

Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ: «Δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου στη δολοφονία της Καρολάιν»
Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, η αστυνομική έρευνα έχει ολοκληρωθεί και δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου στην τέλεση του εγκλήματος.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Άννα Ευθυμίου, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την πορεία των ερευνών στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και για τις επαφές που είχαν οι αστυνομικοί με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο, τον 32χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μίλησε για τα όσα αντίκρισαν οι αστυνομικοί και τις πρώτες κινήσεις τους όταν βρέθηκαν στο μοιραίο σπίτι και αντίκρισαν την σκηνή του εγκλήματος και το μωρό δίπλα στην νεκρή μητέρα.

«Δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου στη δολοφονία»

Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, είπε ότι η αστυνομική έρευνα έχει ολοκληρωθεί και από αυτήν δεν προέκυψε εμπλοκή τρίτου προσώπου στην τέλεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, δεν υπήρξαν δηλαδή στοιχεία ότι κάποιος βοήθησε τον 32χρονο στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Συμπλήρωσε ωστόσο ότι η έρευνα έχει περάσει τώρα στην ευθύνη των ανακριτικών αρχών και συνεχίζεται, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψουν νέα ευρήματα μελλοντικά.