«Ναι, την σκότωσα»: Η ομολογία του πιλότου πρωτοσέλιδο στην Βρετανία (pics)

«Ναι, την σκότωσα»: Η ομολογία του πιλότου πρωτοσέλιδο στην Βρετανία (pics)
Η εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν αποτέλεσε κεντρικό θέμα στα ΜΜΕ της Μεγάλης Βρετανίας.

Το έγκλημα που έγινε στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά δεν έμεινε εντός των ελληνικών συνόρων. Η Αγγλική καταγωγή της Καρολάιν κέντρισε το ενδιαφέρον των Βρετανικών ΜΜΕ που άρχισαν να παρακολουθούν στενά την υπόθεση...

Λογικό ήταν λοιπόν μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις, όταν και έγινε γνωστό οτι ο σύζυγός της ήταν τελικά ο άνθρωπος που την δολοφόνησε να αποτελέσει κεντρικό θέμα σε εφημερίδες και sites...

Η Daily Mail καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του πρωτοσέλιδού της με την ομολογία του δράση, γράφοντας: «Ναι, την σκότωσα. Ο σύζυγος της Βρετανίδας νύφης που σκοτώθηκε στην Ελλάδα κάνει εξομολόγηση βόμβα».
DailyMail

H Daily Express έχει μία φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού, γράφοντας: «Έλληνας σύζυγος ομολογεί την δολοφονία της Βρετανίδας συζύγου του».

DailyExpress


O Guardian χθες το βράδυ ανέβασε την σχετική είδηση με τίτλο «Έλληνας σύζυγος ομολογεί πως σκότωσε την Βρετανίδα σύζυγό του».
Guardian

Η Sun έχει τίτλο «Έλληνας πιλότος ομολογεί οτι έπνιξε την Βρετανίδα σύζυγό του μπροστά στο μωρό τους, όταν ορκίστηκε οτι θα φύγει»
Sun

To Sky News αναφέρει: «Σύζυγος παραδέχεται οτι σκότωσε Βρετανίδα σύζυγο αφού νωρίτερα είχε κατηγορήσει κλέφτες, σύμφωνα με την αστυνομία».

Sky News

H Mirror το έχει πρώτο θέμα με τίτλο: «Σύζυγος 20χρονης Βρετανίδας μητέρας που σκοτώθηκε μπροστά στην 11 μηνών κόρη τους στην Ελλάδα, ομολόγησε οτι την σκότωσε, σύμφωνα με την αστυνομία».

Mirror

Η Daily Star λέει στον τίτλο της «Έλληνας σύζυγος Βρετανίδας μητέρας που σκοτώθηκε μπροστά στην κόρη τους ομολόγησε, σύμφωνα με την αστυνομία».

DailyStar

H Independent έχει στον τίτλο της «Σύζυγος ομολογεί οτι δολοφόνησε Βρετανίδα γυναίκα στην Αθήνα, σύμφωνα με την αστυνομία».
Independent