Αποκαλύψεις για τον πιλότο: «Υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Καρολάιν ήταν νεκρή» (vid)

Αποκαλύψεις για τον πιλότο: «Υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Καρολάιν ήταν νεκρή» (vid)
Άγνωστες λεπτομέρειες από την μεζονέτα στα Γλυκά Νερά που δείχνουν οτι οι αστυνομικοί από την αρχή υποψιάζονταν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται τελικά οτι η αστυνομία από τις πρώτες μέρες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά είχε στο... κάδρο των υπόπτων τον σύζυγο της Καρολάιν, απλά περίμενε υπομονετικά, προκειμένου να «δέσει» την υπόθεση και να φέρει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο προ τετελεσμένων γεγονότων με στοιχεία που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Χαρακτηριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί της Παρασκευής.

Όπως είπε λοιπόν κάποιες λεπτομέρειες είχαν κινήσει τις υποψίες των αρχών από τη στιγμή που μπήκαν μέσα στο σπίτι...

«Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ "ψαγμένο". Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο» είπε και συμπλήρωσε: «Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολάιν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά».

Είπε μάλιστα πως ο συνάδελφος αστυνομικός εκείνη τη στιγμή είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη. «Όπως γνωρίζετε αυτά δεν μπορούσαμε να τα αποκαλύψουμε τότε», ενώ πρόσθεσε ότι «ο συνάδελφος που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για προστατέψει το μωρό επειδή ο νους του πήγε στο κακό. Τότε μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος».

Για τον φόνο του σκύλου, ο κ. Καλλιακμάνης είναι σίγουρος ότι τον σκότωσε ο Αναγνωστόπουλος. «Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένης στη κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;».

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής είπε ότι το σπίτι δεν θύμιζε διάρρηξη. «Τα ρούχα της ντουλάπας ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν στο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και οι υποτιθέμενοι δράστες άνοιξαν μόνο το επιτραπέζιο;».