Η Νικολούλη δημοσιοποιεί τις συνομιλίες της με τον δολοφόνο της Καρολάιν (vid)

Η Νικολούλη δημοσιοποιεί τις συνομιλίες της με τον δολοφόνο της Καρολάιν (vid)
Στο σημερινό «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη θα δημοσιοποιήσει τις συνομιλίες που είχε με τον δολοφόνο της Καρολάιν τις οποίες δεν είχε παίξει στην εκπομπή της.

Από την ώρα που άρχισε να δρομολογούνται οι τελικές εξελίξεις στην υπόθεση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τα social media ζητούσαν να κάνει έκτακτη εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της ημέρας το «Φως στο Τούνελ» ήταν στα πρώτα trends του Twitter και από το μεσημέρι άρχισε να κυκλοφορεί η πληροφορία πως η γνωστή δημοσιογράφος εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει τελικά εκπομπή.

Τελικά το βράδυ της Πέμπτης, ο Alpha ανακοίνωσε και επίσημα οτι η Αγγελική Νικολούλη θα κάνει εκτάκτως σήμερα το βράδυ στις 23:30 εκπομπή, όμως το ερώτημα που γεννήθηκε ήταν σχετικά με το τί θα παρουσίαζε από τη στιγμή που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Στην εκπομπή λοιπόν θα παρουσιαστεί ο τρόπος με τον οποίο οι αξιωματικοί της ασφάλειας κατάφεραν να... σπάσουν τον 32χρονο, αλλά και κάτι άλλο σημαντικότερο.

Στα τέλη Μαΐου, η Αγγελική Νικολούλη είχε μιλήσει για την εκπομπή της με τον δράστη και ένα μέρος όσων είχαν συζητήσει, τα είχε παρουσιάσει. Ήταν αυτό που αφορούσε το θέμα που είχε προκύψει με την ψυχολόγο.

Τα υπόλοιπα που είχε πει με τον πιλότο δεν τα είχε βγάλει. Τώρα όμως που η υπόθεση εξιχνιάστηκε, θα βγουν στη... φόρα του «Φως στο Τούνελ».