Huawei Watch 3: Έρχεται με φόρα στην ελληνική αγορά (vid)

Huawei Watch 3: Έρχεται με φόρα στην ελληνική αγορά (vid)
Με πολλές νέες λειτουργίες το επόμενο high-end smartwatch της γνωστής εταιρείας.

H Huawei συνεχίζει να προσφέρει εξαιρετικές προτάσεις στην αγορά των smartwatches και το νέο της high-end προϊόν καταφθάνει σε λίγες μέρες και στην ελληνική αγορά. Το Gazzetta έχει ήδη στην κατοχή του το νέο «έξυπνο» ρολόι και τις επόμενες μέρες θα μπορείτε να διαβάσετε και την αναλυτική μας παρουσίαση.

Η νέα σειρά που θα εμφανιστεί και στην Ελλάδα περιλαμβάνει τόσο το Huawei Watch 3, όσο και το Huawei Watch 3 Pro. Και τα δύο μοντέλα φέρουν το νέο λειτουργικό σύστημα της Huawei, HarmonyOS, αλλάζοντας αρκετά τα δεδομένα και προσφέροντας μια νέα διαδραστική εμπειρία στο χρήστη.

Τα δύο προϊόντα είναι εφοδιασμένα με όλους τους σχετικούς αισθητήρες για όσους θέλουν να παρακολουθούν την υγεία, τον ύπνο, αλλά και την άσκησή τους, ενώ πλέον μπορούν να προσφέρουν και πολλές περισσότερες εφαρμογές που εγκαθίστανται μετά από μια απλή διαδικασία.

Για πρώτη φορά μάλιστα, smartwatch θα προσφέρει υπολογισμό θερμοκρασίας του σώματος, αλλά και αναγνώριση πτώσης για να μπορεί να σας ενημερώσει άμεσα αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο βρίσκεται σε ανάγκη, είτε μπορεί, είτε δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Μάλιστα, λόγω της λειτουργίας eSIM, είναι ειδικά προσαρμοσμένο να κάνει άμεσα κλήση σε 1 λεπτό αν ο κάτοχός του δεν αντιδράσει σε κάποιο σχετικό ερέθισμα μετά από απότομη αλλαγή θέσης (όπου και υπολογίζεται ως πτώση).

Για πρώτη φορά σε smartwatch της Huawei συναντάμε και περιστρεφόμενη 3D κορώνα με απτική ανάδραση, έτσι ώστε να κατανοεί ο χρήστης όσο πιο άμεσα γίνεται πως κινείται ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την μπαταρία τους, τα δύο smartwatches προσφέρουν λειτουργία έως και 21 μέρες.

Για όσους ενδιαφέρονται, τις επόμενες μέρες θα ανοίξουν και οι προ-παραγγελίες από τα ελληνικά καταστήματα και το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας στη χώρα μας.