Πρώτες εικόνες και videos από τα Windows 11 (pics, vids)

Πρώτες εικόνες και videos από τα Windows 11 (pics, vids)
Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψή τους, τα Windows 11 εμφανίστηκαν εικόνες και videos τους.

Η Microsoft έχει ανακοινώσει την επίσημη αποκάλυψη των Windows 11 τις επόμενες μέρες μέσω online εκδήλωσης, ωστόσο κινεζικό site δημοσίευσε αρκετές εικόνες και videos από το λειτουργικό. Παράλληλα, η ιστοσελίδα Verge που καλύπτει θέματα τεχνολογίας ανέβασε κι εκείνη ένα πρώτο άρθρο για τις αλλαγές που έρχονται στη νέα έκδοση του προγράμματος της Microsoft.

Όπως φαίνεται, τα Windows 11 είναι μια σημαντική ανανέωση των Windows 10 και προσεγγίζει αρκετά τα Windows 10X. Το Start Menu έχει αλλάξει αρκετά, έχουν αλλάξει τα σχήματα των παραθύρων, καθώς και ο ήχος που ακούγεται στην έναρξη λειτουργίας του υπολογιστή.

Από τις διάφορες επιλογές, τα Windows 11 έχουν απλοποιήσει αρκετά καθημερινές λειτουργίες του χρήστη, υπάρχουν αλλαγές στα των Widgets, ενώ προσφέρεται και απλόχερα αρκετό περιεχόμενο που αντλείται σε πραγματικό χρόνο από το διαδίκτυο (όπως πχ. ειδήσεις). Υπάρχει μια αυτοματοποιημένη διαδικασία για τακτοποίηση των παραθύρων σε 4 διαφορετικές επιλογές, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα.

Ο νέος ήχος boot των Windows 11 είναι αυτός που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.

Το νέο Xbox app φαίνεται πλέον καλύτερα ενσωματωμένο στο λειτουργικό, ενώ και η πρόσβαση στα παιχνίδια είναι πιο εύκολη. Η επίσημη παρουσίαση των Windows 11 έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουνίου και μπορείτε να δείτε μερικές νέες εικόνες τους στα παρακάτω tweets.