Πέντε σειρές που μπορείς να δεις αν σου άρεσε το «Lupin» (vids)

Πέντε σειρές που μπορείς να δεις αν σου άρεσε το «Lupin» (vids)
Αν σας άρεσε το «Lupin» αυτές είναι οι πέντε σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Στις 8 Ιανουαρίου έκανε πρεμιέρα στο Netflix η σειρά «Lupin», η οποία με το καλημέρα έκλεψε τις εντυπώσεις και έγινε νούμερο ένα επιτυχία της πλατφόρμας. Η γαλλική παραγωγή παρουσιάζει τη ζωή του Ασάν Ντιόπ και στο πως σχεδίασε και κατάφερε να κλέψει από το μουσείο του Λούβρου ένα κολιέ με διαμάντια που άνηκε στην Μαρία Αντουανέτα, προκειμένου να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του.

Το Netflix παρουσίασε αρχικά τον πρώτο κύκλο της σειράς που αποτελείται από πέντε επεισόδια. Στις 11 Ιουνίου βγήκε και ο δεύτερος κύκλος της σειράς, με άλλα πέντε επεισόδια, όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες του ευγενή λωποδύτη Ασάν Ντιόπ να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του από μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια και γνωστή οικογένεια.

Αν έχετε ολοκληρώσει όλα τα επεισόδια του «Lupin» μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παρακάτω πέντε σειρές με ληστείες

Skiptrace (Atrapa a un ladrón)

Η ισπανική αυτή σειρά βασίζεται στην κλασική ταινία «Πιάσε έναν κλέφτη» του Άλφρεντ Χίτσκοκ. Πρωταγωνιστές είναι ένα ζευγάρι. Η γυναίκα είναι αστυνομικός αλλά δεν γνωρίζει το παρελθόν του συζύγου της ως κλέφτη. Τα 10 επεισόδια είναι διαθέσιμα μέσω του Amazon Prime Video.

Trinkets

Μια έφηβη που πενθεί συνδέεται απρόσμενα με δύο συμμαθήτριές της από το νέο της λύκειο και όλες καταλήγουν στην ίδια ομάδα στήριξης για νέους κλεπτομανείς. Η σειρά των δύο σεζόν είναι διαθέσιμη από το Netflix.

Guante Blanco

Ένας σχολαστικός επιθεωρητής της αστυνομίας και ένας κλέφτης είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της σειράς που έκανε πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου 2008 και ολοκληρώθηκε με 8 επεισόδια. Η σειρά ξεκινά με την εξαφάνιση ενός έργου Van Gogh από ένα μουσείο. Η σειρά είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο RTVE και στο Amazon Prime Video.

The Day (De Dag)

Βελγική παραγωγή που καταγράφει ληστείες τραπεζών σε μια μικρή πόλη από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες: των εγκληματιών και των θυμάτων τους. Στα επεισόδια παρουσιάζεται πως μια ομάδα διαπραγματευτών προσπαθεί να χειριστεί την κατάσταση ομηρίας έξω από ένα υποκατάστημα τράπεζας. Τα 12 επεισόδια αποτελούν μέρος του καταλόγου Starzplay.

La Casa de Papel

Η σειρά φαινόμενο που… αναστήθηκε μέσα από το Netflix. Ένας Καθηγητής (ληστειών) στρατολογεί οκτώ εγκληματίες για μια μεγάλη ληστεία με στόχο το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας για να εκτυπώσει 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο πέμπτος κύκλος της σεζόν έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου.