17χρονοι εισέβαλαν σε σπίτι 15χρονου στα Β.Προάστια γιατί τους χρωστούσε

17χρονοι εισέβαλαν σε σπίτι 15χρονου στα Β.Προάστια γιατί τους χρωστούσε
Δύο 17χρονοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των γονιών ενός 15χρονου φίλου τους από το σπίτι εισέβαλαν, τον χτύπησαν, τον έβρισαν, τον απείλησαν και τον λήστεψαν.

Ενα απίστευτο περιστατικό με «πρωταγωνιστές» ανήλικους συνέβη αργά το βράδυ του Σαββάτου σε οικεία στα βόρεια προάστια της Αττικής για ένα χρέος της τάξεως των 50 ευρώ.

Δύο 17χρονοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία από το σπίτι των γονιών ενός 15χρονου φίλου τους, προκειμένου να εισβάλουν, να τον χτυπήσουν, να τον βρίσουν και να τον απειλήσουν για ένα χρέος της τάξεως των 50 (σ.σ.: σύμφωνα με τους φερόμενους ως δράστες 100 ευρώ).

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς το φερόμενο ως θύμα, οι δύο 17χρονοΙ έψαξαν όλους τους χώρους του σπιτιού, κάνοντας μάλιστα και ζημιές, άρπαξαν 15 ευρώ που βρήκαν κι ένα μπουκάλι σαμπάνιας φεύγοντας για λίγη ώρα.

Τότε, ο ανήλικος ειδοποίησε τη θεία του για το περιστατικό, η γυναίκα πήγε στο σπίτι και του έδωσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, με τον 15χρονο να το αφήνει –κατόπιν εντολής των φίλων του που συνέχισαν να τον ενοχλούν τηλεφωνικά- στο γραμματοκιβώτιο, απ’ όπου και το πήραν. Όταν επέστρεψαν σπίτι οι γονείς του ανήλικου, πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων –με διαφορετικό κίνητρο αυτή τη φορά- που όμως καταδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα που πλέον υπάρχει.

Πηγή: Reader.gr