Ξέσπασε η κοπέλα με το πράσινο φόρεμα: «Έχω υποστεί ψυχικό βιασμό, με λένε συνοδό πολυτελείας» (vid)

Ξέσπασε η κοπέλα με το πράσινο φόρεμα: «Έχω υποστεί ψυχικό βιασμό, με λένε συνοδό πολυτελείας» (vid)
Η Τατιάνα Σαββίδου που έγινε viral από ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τα σεξιστικά σχόλια που έχει δεχθεί.

Για την επίθεση σεξισμού που έχει δεχθεί στα social media και τα χυδαία μηνύματα που έχει λάβει, μίλησε στον ΣΚΑΪ και τη Ναταλία Γερμανού η Τατιάνα Σαββίδου. Πρόκειται για την κοπέλα με το πράσινο φόρεμα στο λιμάνι του Πειραιά, που “έπαιξε” σε ρεπορτάζ του καναλιού του Φαλήρου από τον Γιώργο Τσέλικα.

Η κοπέλα είχε πει πως θα κινηθεί νομικά κατά του καναλιού καθώς έχει δεχθεί σεξιστικά σχόλια στα social media μετά το ρεπορτάζ του καναλιού, κατά το οποίο όπως είπε δεν ήξερε πως γράφει η κάμερα…

«Με γελοιοποίησαν. Φταίνε όλοι για εμένα. Είχα δίπλα τον πατέρα μου που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πήγα στην Σαντορίνη για να εργαστώ» ανέφερε αρχικά η τατιάνα Σαββίδου και συνέχισε: «Με χαρακτήριζαν συνοδό πολυτελείας επειδή φόρεσα ένα μίνι φόρεμα. Είναι δικαίωμά μου, δεν θα δώσω αναφορά. Δεν ζήτησαν ούτε μία συγγνώμη για αυτό που προκάλεσαν, δεν ήξερα ότι είμαι live εκείνη τη στιγμή. Τα σχόλια είναι χυδαία, το βίντεο είναι παντού υπάρχουν πολλές προβολές».

Στη συνέχεια τόνισε: «Από την εκπομπή ξεκίνησε όλο αυτό, νομίζω μπορείτε να το δείτε όλοι. Το αντιλαμβάνεστε» είπε επεσήμανε: «Βιασμός δεν είναι μόνο ο σωματικός, είναι και ο ψυχικός. Και αυτό έχω υποστεί αυτή τη στιγμή. Αντιμετωπίζω κρίσεις πανικού και με έχει επιβαρύνει πάρα πολύ όλο αυτό».