Ο Λιανός αποκάλυψε: «Τουρκάλα παίκτρια στο Survivor είναι καψούρα με τον Κόρο, του είπε πως μοιάζει με Έλληνα θεό» (vid)

Ο Λιανός αποκάλυψε: «Τουρκάλα παίκτρια στο Survivor είναι καψούρα με τον Κόρο, του είπε πως μοιάζει με Έλληνα θεό» (vid)
Αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Λιανός για τα φλερτ μέσα στο Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ραδιόφωνο και έκανε αποκαλύψεις για το Survivor.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως μια Τουρκάλα παίκτρια ανέφερε πως «σε έναν αγώνα με τους Τούρκους, βγήκε μια κοπέλα εκεί Τουρκάλα και είπε ότι οι δικοί μας οι παίκτες λέει, οι Έλληνες, είναι πολύ πιο όμορφοι από τους Τούρκους. Έγινε ο κακός χαμός, την περιμένουν στην γωνία τώρα. Οι Τούρκοι ξενέρωσαν πάρα πολύ. Αυτή έχει καψούρα τον "Κόρο", θα στα πω εγώ τώρα, αλλά ο Κόρομι έχει σχέση».

Όσο για το αν έχει υπάρξει φλερτ ανάμεσα σε Έλληνα ή Ελληνίδα και Τούρκο ή Τουρκάλα, ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Ναι, μια Αϊσέ είχε πει στον Κόρο, "τι αρχαίος θεός Έλληνας είσαι εσύ και τέτοια. Ναι, τα μάτια σου, τα μαλλιά σου κλπ... Βέβαια η Αϊσέ κάνει άρση βαρών. Τον σηκώνει στον αέρα τον Κόρο», τόνισε με χιούμορ.

Η απάντηση του Σάκη Κατσούλη για την πεθερά του

Την Κυριακή (13/6) θα παρακολουθήσουμε ένα διαφορετικό Survivor όπως προανήγγειλε με story στο Instagram ο Γιώργος Λιανός.

Θα γίνει μια ελληνοτουρκική μονομαχία με έπαθλο 15.000 και ο Γιώργος Λιανός στο βίντεο που δημοσίευσε έκανε παράξενες ερωτήσεις στους παίκτες.

Μια από αυτές ήταν «θα έμενες στο ίδιο σπίτι με την πεθερά σου;» κάνοντας κοντινό πλάνο στον Σάκη Κατσούλη.

«Ναι, φυσικά», απάντησε ο 30χρονος επιχειρηματίας με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να τον σκουντάει και όλοι να ξεσπάνε σε γέλια.