Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έκανε «παρατήρηση» στον Μουτσινά, «ντράπηκα» απάντησε ο παρουσιαστής (vid)

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έκανε «παρατήρηση» στον Μουτσινά, «ντράπηκα» απάντησε ο παρουσιαστής (vid)
Ένα λάθος του Νίκου Μουτσινά, έφερε την παρατήρηση από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», την Τετάρτη (9/6) σχολίασε ένα στιγμιότυπο από την «Κοινωνία ώρα Mega», όπου η Ανθή Βούλγαρη έλεγε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο για μια τούρτα και μάλιστα δεν τον άφηνε να φάει ένα κόμματι.

Ο παρουσιαστής σχολίασε με χιούμορ το στιγμιότυπο μαζί με την «Βάνια» (Ματίνα Νικολάου) και είπαν λάθος τον τίτλο της εκπομπής, αντί για «Κοινωνία Ώρα Mega», την ανέφεραν ως «Κοινωνία ώρα μηδέν».

Δείτε το στιγμιότυπο από το 23:00 κι έπειτα

Στην σημερινή τους εκπομπή, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη σχολίασαν, επίσης με χιούμορ, το στιγμιότυπο με τον Νίκο Μουτσινά και μάλιστα ο δημοσιογράφος έκανε και μια «παρατήρηση».

«Θέλω να πω στον φίλο μου τον Νίκο ότι "Κοινωνία Ώρα MEGA" είναι η εκπομπή. "Κοινωνία Ώρα Μηδέν" ήταν με τον Νίκο Κούρκουλο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην συμπαρουσιάστρια του, Ανθή Βούλγαρη.

«Ντράπηκα. Υπάρχουν κάποια ψήγματα συναισθήματος που έρχονται που και που και αυτό τώρα είναι ντροπή» απάντησε, με τη σειρά του, ο Νίκος Μουτσινάς, στην εκπομπή του σήμερα (11/6).

«Τα φιλιά μου στην… Κοινωνία Ώρα MEGA», κατέληξε τονίζοντας το Mega.