Έχει «πέσει» το Med Υ Life της Ελένης Μυλωνοπούλου (pics)

Έχει «πέσει» το Med Υ Life της Ελένης Μυλωνοπούλου (pics)
Η επίσημη ιστοσελίδα της MED Y LIFE της εταιρείας που είναι μέλος η Ελένη Μυλωνοπούλου, φερόμενης ως ψυχολόγου της άτυχης Καρολάιν έχει "πέσει" ενώ στον Χρυσό Οδηγό, στο προφίλ αναγράφει "ψυχολόγος".

Ένας άλυτος «γρίφος» παραμένει μέχρι στιγμής η ιδιότητα της κ. Ελένης Μυλωνοπούλου, της φερόμενης ως ψυχολόγου της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, από τη στιγμή που η ίδια με εξώδικό της στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων ανέφερε πως ουδέποτε συστήθηκε με την ιδιότητα της ψυχολόγου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασιλική Μπουκουβάλα ανέφερε ρητά πως δεν έχει πτυχίο και δεν μπορεί να ασκεί το επάγγελμα της ψυχολόγου.

Στο εξώδικο της η Ελένη Μυλωνοπούλου αναφέρει πως ασκεί νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα ως μέλος της εταιρείας «Med Υ Life E.E.» (κέντρο κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης NLP και ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων εναλλακτικών θεραπειών). Η εταιρεία έχει καταχωρηθεί στο ΓΕΜΗ, όπως τόνισε η κ. Μυλωνοπούλου.

Τις τελευταίες ώρες βέβαια έχει καταστεί πιο δύσκολο να αντλήσει κανείς πληροφορίες στο διαδίκτυο για την κ. Ελένη Μυλωνοπούλου.

1

Η επίσημη ιστοσελίδα της “Medylife” έχει πέσει και βγάζει πως η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, ενώ σε έναν ακόμη ιντερνετικό ιατρικό οδηγό, στο anydoctor οδηγεί σε “η σελίδα δεν υπάρχει”.

2

Στον Χρυσό Οδηγό, μπορεί κανείς να βρει την εταιρεία Med Y Life, ωστόσο στο προφίλ κάτω από τα ονόματα Καραντανάη Σοφία και Μυλωνοπούλου Ελένη γράφει Ψυχολόγος (Αντιμετώπιση στρες, Γνωσιακή Συμπεριφορική Κλινική Ύπνωση).

3

Αυτό που μπορεί να δει κανείς είναι στο Doctor Any Time, στο οποίο αναγράφονται και οι τίτλοι σπουδών της κ. Ελένης Μυλωνοπούλου. Στο προφίλ αναγράφει στην ιδιότητα «Κλινικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Κλινικός Υπνοθεραπευτής».

4

5