Φοιτητής στην Θεσσαλονίκη δέχθηκε επίθεση με σύριγγες, τον λήστεψαν και τον έσερναν στο δρόμο

Φοιτητής στην Θεσσαλονίκη δέχθηκε επίθεση με σύριγγες, τον λήστεψαν και τον έσερναν στο δρόμο
19χρονος δέχθηκε επίθεση με σύριγγες έξω από το σπίτι του στην Θεσσαλονίκη. Τον λήστεψαν και τον έσυραν στην μέση του δρόμου.

Επίθεση με σύριγγες από αγνώστους δέχθηκε 19χρονος φοιτητής σε κεντρική περιοχή στην Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τετάρτης (2/6), σύμφωνα με το thes.gr.

Συγκριμένα, ακολούθησαν το νεαρό φοιτητή μέχρι τη γειτονιά του και του επιτέθηκαν με σύριγγες για να τον ληστέψουν. Οι δύο δράστες δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Άρχισαν να σέρνουν στο δρόμο τον 19χρονο ώσπου οι φωνές του για βοήθεια σήκωσαν τη γειτονιά «στο πόδι».

Ο νεαρός φοιτητής ανέφερε στο Thes.gr τα όσα βίωσε: «Ανηφορίζοντας για το σπίτι μου αρχίζω να ακούω βήματα και συνειδητοποιώ πως με παρακολουθούν δύο άνδρες. Φτάνοντας στο ύψος του σπιτιού μου, σταμάτησα στην είσοδο διπλανής πολυκατοικίας για να μην δουν πού μένω. Ήθελα να με προσπεράσουν. Με έφτασαν αλλά δεν προσπέρασαν. Με έπιασε ο ένας από το λαιμό και μου κάρφωσε στην αριστερή πλευρά μια σύριγγα. Ο δεύτερος μου κάρφωσε άλλη σύριγγα από την δεξιά πλευρά του λαιμού. Άρχισα να μουδιάζω στην περιοχή εκείνη. Τότε αυτοί με έριξαν κάτω και μου τράβηξαν το τσαντάκι (τύπου μπανάνα) που το φορούσα στον ώμο μου. Προσπάθησα να τους διευκολύνω με την κίνηση που έκανα, για να το πάρουν και να γλιτώσω. Φώναξα “πάρτε το και φύγετε, αφήστε με ήσυχο”! Ο ένας μου έδωσε δυνατή κλωτσιά… Τους πέταξα και το κινητό μου που το είχα στη δεξιά τσέπη… Δεν κατάλαβα αν ήθελαν μόνο να με ληστέψουν ή και κάτι άλλο, γιατί μου ψιθύρισαν "Έλα μαζί μας"», τόνισε.

«Προσπάθησαν να με σηκώσουν και άρχισαν να με σέρνουν στο δρόμο. Μου έδωσαν την εντύπωση ότι ήθελαν να με βουτήξουν και να με πάρουν. Την ώρα που ξεκίνησαν να με σέρνουν εγώ άρχισα να χτυπιέμαι σαν χταπόδι και να φωνάζω βοήθεια. Τότε κάποιοι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια. Οι δύο άνδρες με εγκατέλειψαν και άρχισαν να τρέχουν. Στο μεταξύ κάποιοι γείτονες ήρθαν να με βοηθήσουν. Ευτυχώς τα κλειδιά του σπιτιού μου τα είχα στο χέρι και όταν με έριξαν κάτω αυτά παράπεσαν. Τα βρήκα και πήγα στο σπίτι μου. Ειδοποίησα αμέσως την αστυνομία από το σταθερό μου τηλέφωνο και τους φίλους μου μέσω facebook. Οι αρχές ανταποκρίθηκαν άμεσα. Έφτασαν στο σημείο μέσα σε πέντε λεπτά. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Τους έδωσα όσες πληροφορίες μπορούσα για να τους βοηθήσω στον εντοπισμό των δύο ανδρών που μου επιτέθηκαν. Μου έδειξαν μια λίστα με υπόπτους αλλά δεν αναγνώρισα κάποιον», κατέληξε.