Γιώργος Λιανός: «Δεν μας χαιρέτησε ο Αντετοκούνμπο, δεν μας κατάλαβε καν» (vid)

Γιώργος Λιανός: «Δεν μας χαιρέτησε ο Αντετοκούνμπο, δεν μας κατάλαβε καν» (vid)
Οι παίκτες του Survivor βρέθηκαν στο Μαϊάμι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Μπακς με τους Χιτ, όμως δεν κατάφεραν να δουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με τη μισή χαρά έμειναν οι παίκτες του Survivor που κέρδισαν το χθεσινό μεγάλο έπαθλο. Αυτό ήταν ένα ακόμα ταξίδι στο Μαϊάμι προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Μπακς με τους Χιτ για τα πλέι οφ του ΝΒΑ. Και φυσικά για δουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Καρολίνα Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκαν με τον Γιώργο Λιανό στο γήπεδο των Χιτ και παρακολούθησαν από κοντά την προσπάθεια του Γιάννη και των Μπακς.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός δεν κατάφεραν ποτέ να μιλήσουν μετά το ματς με τον σούπερ σταρ και μάλιστα, δεν πήρε καν χαμπάρι ότι υπήρχαν Έλληνες παίκτες του Survivor στο γήπεδο.

«Ωραία φάση. Ήταν υπερθέαμα το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Αλλά σε όλα τυπικοί, με τις μάσκες τους... Θέλαμε να του φωνάξουμε και δεν μας άκουυγε. Με το που είπαμε να του φωνάξουμε, λέμε θα ακούσει ελληνικά και θα γυρίσει. Αλλά όταν άρχισε το παιχνίδι ακούγαμε από παντού ελληνικά. Μετά το ματς δεν ήρθε διότι δεν κατάλαβε ποιοι είμαστε. Δεν γύρισε καν να μας κοιτάξει. Άσε που ήταν δύσκολο με τις μάσκες να φωνάξουμε», είπε ο Λιανός στον Sfera 102,2.

Δείτε το βίντεο