Champions League: Ξέρεις όλες τις φιναλίστ σε φάση νοκ-άουτ; (quiz)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Champions League: Ξέρεις όλες τις φιναλίστ σε φάση νοκ-άουτ; (quiz)

bet365

Οι «16» φιναλίστ του φετινού Champions League μπαίνουν στην τελική ευθεία και το PlanetFootball τεστάρει τις γνώσεις και τη μνήμη σας με το απόλυτο quiz για την περίσταση.

Οι ποδοσφαιρικές Τρίτες και Τετάρτες που λατρέψαμε, επιστρέφουν. Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται για εμβόλιμες αγωνιστικές και στριμωγμένα εξ αναβολής παιχνίδια, μια δυστυχή συνέπεια της πανδημίας και του απαιτητικού προγράμματος της φετινής σεζόν. Αυτή τη φορά, μιλάμε για τις αυθεντικές ευρωπαϊκές βραδιές, τις βραδιές του Champions League που βρίσκονται προ των πυλών και μάλιστα, στην καλύτερη εκδοχή τους.

Τα νοκ-άουτ ξεκινούν από τη φάση των «16», με αστάθμητους παράγοντες, αναμετρήσεις σε ουδέτερες έδρες, αλλά όπως πάντα με «λάμψη» και τεράστιο ενδιαφέρον/ανταγωνισμό για τη φετινή κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Λίγο πριν αρχίσει και πάλι το θέαμα, το PlanetFootball τιμά την επανέναρξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τεστάρει τη μνήμη και τις γνώσεις σας, μέσω του απόλυτου quiz για τη φάση των νοκ-άουτ!

Συνολικά 62 ομάδες έπαιξαν σε αυτή τη φάση, όπως τη γνωρίζουμε από τη σεζόν 2003-04 όταν και καταργήθηκε το σύστημα των διαδοχικών ομίλων. Μέχρι πόσο… μακριά θα φτάσεις, μέσα σε 10 λεπτά;

Παρακάτω αναγράφονται αναλυτικά οι 16 φιναλίστ από κάθε σεζόν (συμπεριλαμβανομένης της φετινής) κι έτσι το απόλυτο της βαθμολογίας είναι οι 288 πόντοι.

Σημειώνεται ότι ως σωστή απάντηση θεωρείται το όνομα της ομάδας, με ή χωρίς τόνους.

Ώρα για την τελική ευθεία του Champions League. Ώρα για Quiz!

 

Τελευταία Νέα