Πινγκ πονγκ: Ο πόντος της σεζόν από τον Οβτσάροφ με τον Ολυμπιακό (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
O Oβτσάροφ πίσω από τον πάγκο

bet365

Ο θρύλος του πινγκ πονγκ, Ντιμίτρι Οβτσάροφ, πήρε έναν απίστευτο πόντο σε παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Αρη Νικαίας, παίζοντας τον πόντο… εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ορεξάτος ήταν ο τεράστιος Ντιμίτρι Οβτσάροφ, στο παιχνίδι του με τον Σταύρο Βρεττάκο, για το ελληνικό πρωτάθλημα του πινγκ πονγκ.

Ο Γερμανός πρωταθλητής Ευρώπης που αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό, στο φινάλε του αγώνα αποφάσισε να το διασκεδάσει λίγο και έπαιξε τον πόντο… πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες, στον πάγκο της ομάδας του!

Ο Βρεττάκος χτυπούσε δυνατά, αλλά ο Οβτσάροφ έστελνε πετυχημένα πίσω το μπαλάκι με λόμπες μάλιστα, προκαλώντας το γέλιο του αντιπάλου του, με τον Γερμανό να… επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο στην διάρκεια του ράλι και να τελειώνει τον πόντο και μαζί τον αγώνα.

Αμέσως πήγε και αγκάλιασε τον αντίπαλό του ο οποίος το διασκέδασε, αφού δεν έχεις την ευκαιρία κάθε μέρα να αντιμετωπίζεις έναν θρύλο του αθλήματος.
Ο πόντος «έπαιξε» και από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στα σόσιαλ, καθώς πρόκειται αδιαμφισβήτητα, για τον πόντο της σεζόν μέχρι τώρα.

Δείτε την φάση:


 

Τελευταία Νέα