Τάσος Ρηνιώτης: «Είμαι σχεδόν 23 χρόνια στον Ολυμπιακό, τα έχω χαμένα, ελπίζω να κάνουμε το τρεμπλ»

Newsroom
Ο Τάσος Ρηνιώτης και ο Ολυμπιακός πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Europe Trophy

bet365

Τι δήλωσαν ο Τάσος Ρηνιώτης και ο προπονητής Γιώργος Χριστοφοράκης μετά την κατάκτηση του Europe Trophy από την ομάδα πινγκ πονγκ του Ολυμπιακού.

H ομάδα πινγκ πονγκ του Ολυμπιακού έγραψε τη δική της ιστορία, κατακτώντας το Europe Trophy και προσθέτοντας στην «ερυθρόλευκη» συλλογή ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Το απόγευμα της Κυριακής (19/3) η ιστορία ολοκληρώθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Ολυμπιακό να νικά στον τελικό την Pharma Orlicz 1924 Suchedniow με 3-0 και να πανηγυρίζει τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο παλιός της ομάδας, Τάσος Ρηνιώτης, κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Άγγλο, Λίαμ Πίτσφορντ και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Τάσος Ρηνιώτης φανερά συγκινημένος δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Τα συναισθήματα είναι απίστευτα. Κανείς δεν το περίμενε αυτό! Ξεκινήσαμε πριν από χρόνια με τον πρόεδρο να φτιάξουμε την ομάδα. Τη φτιάξαμε, μεγαλουργούμε.

Είμαι περίπου 23 χρόνια στον Ολυμπιακό. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι στον Ολυμπιακό. Τι να πω. Η δυναμική αυτής της ομάδας, ο κόσμος είναι μέσα στην καρδιά σου. Ευχαριστούμε τους πάντες, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τους φιλάθλους μας, που ήρθαν και γέμισαν το ΣΕΦ. Είμαι 23 χρόνια στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω τι να πω τώρα. Τα έχω χαμένα! Έχω τόσες πολλές μνήμες από αυτή την ομάδα, τόσες χαρές. Ελπίζω, ευελπιστώ, να κάνουμε το τρεμπλ φέτος, να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Ο προπονητής Γιώργος Χριστοφοράκης τόνισε: «Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα, τα καταλάβατε, τα είδατε... Είναι τεράστια η χαρά μου και η ευτυχία μου. Τεράστια χαρά. Πάντα για τον Ολυμπιακό πασχίζουμε, για τα καλύτερα για τον Ερασιτέχνη μας, για τον πρόεδρό μας που μας στηρίζει και μας έχει συνέχεια από δίπλα».

 

Τελευταία Νέα