Πάλη: Διαχωρίζει την θέση του ο Αρζουμανίδης από την ανακοίνωση της ομοσπονδίας

Πάλη: Διαχωρίζει την θέση του ο Αρζουμανίδης από την ανακοίνωση της ομοσπονδίας

bet365

Ο Γιάννης Αρζουμανίδης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΟΠ εξέφρασε ανοιχτά την διαφωνία του με την ανακοίνωση κατά Πιλίδη και Μανουηλίδη.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής ομοσπονδίας πάλης έφερε αντιδράσεις και «εντός των τειχών».

Ο Γιάννης Αρζουμανίδης πρώην σπουδαίος πρωταθλητής, εξέφρασε ανοιχτά την διαφωνία του για το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης και ζήτησε να κατέβει καθώς δεν συναινεί ο ίδιος.

«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, με την παρούσα επιστολή εκφράζω την ένστασή μου για το σημερινό δελτίο Τύπου. Παρακαλώ να το κατεβάσετε καθώς δεν υπάρχει ομόφωνη απόφαση για τόσο έντονες δηλώσεις, με πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί και δεν εκφράζει το σύνολο του ΔΣ. Παρακαλώ να κοινοποιήσετε και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. Με τιμή, Γιάννης Αρζουμανίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής και μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας πάλης» ανέφερε.

Η πλευρά των αθλητών και των σωματείων που εμπλέκονται στα χθεσινά επεισόδια, αναφέρουν πως υπήρξαν προκλήσεις και από την άλλη πλευρά, ενώ υπάρχουν ενστάσεις για το πως πραγματικά ξεκίνησαν τα επεισόδια στο κλειστό του Κιλκίς.

Υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο Καρντάνοφ δέχτηκε μπουνιά και υπήρξε αντίδραση και από τον ίδιο, ενώ λίγο πριν την σύρραξη, είχε έντονη λογομαχία με γνωστό προπονητή, κάτι που οδήγησε σε γενικότερα επεισόδια.

 

Τελευταία Νέα