Πάλη: Τι ισχυρίζεται η πλευρά των αθλητών που διαμαρτυρήθηκε και τα επόμενα βήματα της ομοσπονδίας

Πάλη: Τι ισχυρίζεται η πλευρά των αθλητών που διαμαρτυρήθηκε και τα επόμενα βήματα της ομοσπονδίας

bet365

Αμεσες εξελίξεις αναμένονται μετά τα επεισόδια στο Κιλκίς από μερίδα αθλητών και προπονητών με την πλευρά τους να κάνει λόγο για προκλήσεις.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την ομοσπονδία της πάλης για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν χθες στο Κιλκίς.

Η κατάσταση ξέφυγε με τον ομοσπονδιακό προπονητή Αμιράν Καρντάνοφ να δέχεται γροθιά και να ακολουθεί σύρραξη, σύμφωνα με πολλούς αυτόπτης μάρτυρες.
Αρκετά σωματεία και αθλητές πήγαν να διαμαρτυρηθούν τόσο για να στηρίξουν τον Γιώργο Πιλίδη ο οποίος αναφέρει ότι δέχεται πόλεμο από την ομοσπονδία, όσο και για την γενικότερη κατάσταση στο άθλημα καθώς, όπως έχουν πολλά παράπονα από τον τρόπο διοίκησης της ΕΛΟΠ.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την πλευρά τους (επίσημη τοποθέτηση δεν έχει γίνει ακόμη και παρά τις προσπάθειες του Gazzetta να πάρει την άποψη από τον Γ. Πιλίδη για τα όσα έγιναν, αυτός δεν ήθελε να μιλήσει και σύμφωνα με το περιβάλλον του, θα πάρει πρώτα τις απαραίτητες νομικές συμβουλές), από την πλευρά της ομοσπονδίας υπήρχε προκλητική συμπεριφορά προς το πρόσωπο του Πιλίδη (και όχι μόνο) και γι’ αυτό υπήρξε αντίδραση από τους αθλητές, με την κατάσταση να ξεφεύγει την Κυριακή.

Οσον αφορά την επίθεση στον Καρντάνοφ, υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι μετά την γροθιά που δέχτηκε, απάντησε με τον ίδιο τρόπο (κάτι που πρέπει να ελεγχθεί από την ομοσπονδία καθώς είναι σοβαρό παράπτωμα αν επιβεβαιωθεί), με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύρραξη. Υπάρχουν πάντως βίντεο που έχουν τραβηχτεί από τις κερκίδες και αναμένεται να φτάσουν στα χέρια της ομοσπονδίας η οποία θα εξετάσει προσεκτικά όλα τα δεδομένα για να πάρει τις αποφάσεις της.

Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει Πειθαρχικό για όλους όσοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια και φαίνονται στα βίντεο, αλλά και για όσους την πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος εξύβρισαν μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας και παρεμπόδισαν την διεξαγωγή των αγώνων (που τελικά δεν έγιναν ποτέ). Και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta υπάρχει πρόθεση για αυστηρότατες ποινές, αλλά ακόμη και αναφορά στην ΕΦΙΠΗΔ για τα άσχημα γεγονότα στο Κιλκίς.

Η υπόθεση δεν θα κλείσει σύντομα πάντως καθώς θα χρειαστεί χρόνος για να εξεταστούν προσεκτικά όλα τα ντοκουμέντα και είναι άγνωστο αν αυτοί που θα κληθούν να απολογηθούν θα το πράξουν. Δεδομένα θα υπάρξει αντίδραση και από την άλλη πλευρά η οποία «φωνάζει» ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με την ομοσπονδία, αν και αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την αντίδρασή τους στο κλειστό του Κιλκίς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα