ΕΟΕ: Οικονομική ενίσχυση σε Φιλτισάκου και Κουγιουμτζίδη

Newsroom
ΕΟΕ: Οικονομική ενίσχυση σε Φιλτισάκου και Κουγιουμτζίδη

bet365

Η Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ ανέλαβε την πρωτοβουλία υπό την προεδρία της Βασιλικής Μιλλούση να υλοποιήσει ένα project συγκεντρώνοντας φωτογραφικά στιγμιότυπα Ελλήνων Olympians σε ένα αναμνηστικό λεύκωμα.

Η προσπάθεια της ΕΟΕ συνεχίζεται και υπό την προεδρία της Βούλας Κοζομπόλη (2021-2024) με στόχο πάντα την ενίσχυση αθλητών και αθλητριών.

Το Behind the Flame είναι ένα project που αφορά σε μια πλήρως συναισθηματική προσέγγιση ενός φωτογραφικού ντοκιμαντέρ και θέτει σε πρώτο πλάνο κορυφαίους Έλληνες αθλητές/τριες, οι οποίοι προσπαθούν σκληρά για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα έσοδα από την πώληση του λευκώματος θα διατεθούν υπό τη μορφή υποτροφίας, σε αθλητές ή αθλήτριες που επιδιώκουν να προκριθούν στους Ολυμπιακούς και δεν υποστηρίζονται από οποιαδήποτε χορηγία ή χαίρουν άλλου τύπου οικονομικής ενίσχυσης.

Μέχρι τώρα είχε συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό, το οποίο διπλασίασε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και τα χρήματα δόθηκαν στον πρωταθλητή της πάλης Γιώργο Κουγιουμτσίδη και την πρωταθλήτρια του βάδην Κυριακή Φιλτισάκου, με τον κ. Καπράλο να ενημερώνει τους δύο αθλητές, σε συνάντηση στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, παρουσία του Α’ Αντιπροέδρου Στέλιου Αγγελούδη, του Γενικού Γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη και του Προέδρου της Επιτροπής Μάρκετινγκ Νίκο Ιατρού.

Η πώληση των λευκωμάτων Behind the Flame συνεχίζεται ώστε να βοηθηθούν και άλλοι αθλητές στην προσπάθεια πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Η αγορά του λευκώματος μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε μέσω του eshop https://behindtheflame.gr/ είτε με απευθείας αγορά από το γραφείο της εταιρείας στον Άλιμο (Σολωμού 4 Άλιμος, 17456).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα