Πρεβολαράκη: «Ημουν πιο κοντά στο χρυσό από ποτέ»

Newsroom
Πρεβολαράκη: «Ημουν πιο κοντά στο χρυσό από ποτέ»

bet365

Η Μαρία Πρεβολαράκη αναφέρθηκε στο ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στην Βουδαπέστη.

Μπορεί το χρυσό μετάλλιο να μην ήρθε ούτε τώρα για την Μαρία Πρεβολαράκη, αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την επιτυχία της.

Για έκτη φορά στην καριέρα της ανεβαίνει σε βάθρο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που κανένας άνδρας ή γυναίκα στην χώρα μας, δεν έχει καταφέρει ποτέ.

Η «μεγάλη κυρία» της ελληνικής πάλης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, τόνισε πως έχει ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά θα συνεχίσει να κυνηγά μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις.
«Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Χαίρομαι που κατάφερα σε ένα ακόμη Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να ανέβω στο βάθρο των νικητών, αλλά επίσης η στεναχώρια μου για τον χαμένο τελικό είναι μεγάλη γιατί ήμουν πιο κοντά από ποτέ και πιστεύω ότι μπορούσα να τα είχα καταφέρει» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σίγουρα το ότι καταφέρνω να κατακτήσω 6η φορά μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δείχνει ότι έχω μια διαχρονική σταθερότητα που οφείλεται στην συνεχή και σωστή δουλειά που κάνει ο προπονητής μου όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση και προσπαθούμε συνεχώς γι αυτό, καθώς κάποιους στόχους δεν τους έχουμε πετύχει ακόμη».

Οσον αφορά την εξέλιξη του τελικού, η πρωταθλήτρια των 53κ. είπε:

«Το γεγονός ότι η αθλήτρια από την Σουηδία με κέρδισε 3-2 χωρίς να έχει πάρει κάποιο τεχνικό πόντο κάτι δείχνει. Από την μεριά φταίω γιατί από το ξεκίνημα δεν μπήκα τόσο δυναμικά και ξεκίνησα λίγο αμυνόμενη ενώ έπρεπε από την αρχή να μπω επιθετικά ώστε να μην αφήσω να κριθεί το αποτέλεσμα στις λεπτομέρειες»

Πλέον η Πρεβολαράκη βάζει στόχο το τρίτο χρυσό σε Μεσογειακούς Αγώνες το καλοκαίρι και φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο, διοργάνωση όπου έχει ήδη δύο χάλκινα μετάλλια.

 

Τελευταία Νέα