Παρέμβαση της ΔΟΕ στις καταγγελίες Πιλίδη

Newsroom
Παρέμβαση της ΔΟΕ στις καταγγελίες Πιλίδη

bet365

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, η ΔΟΕ με επιστολή της ζητά εξέταση των καταγγελιών του Πιλίδη για προσπάθεια χειραγώγησης αποτελέσματος.

Διαστάσεις παίρνει η δήλωση του Γιώργου Πιλίδη περί προσπάθειας χειραγώγησης αγώνα του.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Νέων στη πάλη μέσα από το Survivor έκανε λόγο για κάποιου που τον πλησίασαν και του ζήτησαν να στήσει τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (έχει παίξει σε τρεις τελικούς), γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις τόσο σε επίπεδο Πολιτείας και ελληνικής ομοσπονδίας, όσο και στην Παγκόσμια.

Ομως το θέμα έφτασε ως τη ΔΟΕ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού πρακτορείου, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή έχει στείλει έγγραφο στην Παγκόσμια ομοσπονδία πάλης, ζητώντας να εξεταστεί άμεσα η καταγγελία και να της γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της έρευνας, για να πράξει δεόντως…

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πιλίδης, βάσει καταστατικού της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αν δεν αποδείξει τις καταγγελίες του, κινδυνεύει από 6 μήνες ως και τρία χρόνια αποκλεισμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα