Μιχάλης Μουρούτσος: Υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΛΟΤ (pic)

Αντώνης Πατσούρας
Μιχάλης Μουρούτσος: Υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΛΟΤ (pic)

bet365

Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης του Τάεκβοντο του 2000, Μιχάλης Μουρούτσος, ανακοίνωσε την υποψήφιοτητα του για πρόεδρος στην ΕΛΟΤ.

Την υποψήφιοτητα του για πρόεδρος στην ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) ανακοίνωσε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης του 2000 θεωρεί πως ήρθε η ώρα να βγει μπροστά και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για το άθλημα που αγαπάει και που υπηρετεί για δεκαετίες.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος έκανε γνωστή την υποψηφιότητα του με ανακοίνωση στα social media:

«Η αθλητική μεταρρύθμιση είναι γεγονός. Οι αλλαγές που συντελούνται στο χώρο του αθλητισμού διαμορφώνουν συνθήκες αισιοδοξίας για το μέλλον. Οι συνεχείς και αδιάκοπες προσπάθειες της αθλητικής ηγεσίας, τους τελευταίους 18 μήνες έχουν δημιουργήσει τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες για τις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών και επιπρόσθετα έχουν σημάνει προσκλητήριο για ανανέωση.

Καθήκον μου να ανταποκριθώ.

Επιθυμία μου να καλέσω όλους εσάς, που έχετε προσφέρει και υπηρετήσει από οποιοδήποτε πόστο, το άθλημα της καρδιάς μας, να συμπορευθούμε σε αυτήν την νέα μεγάλη πρόκληση.

Στόχος μου να ενώσω τις δυνάμεις μου μαζί σας, με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, για να υπηρετήσουμε τις διαχρονικές αρχές του Taekwondo, με μοναδικό γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Ύψιστο καθήκον, μεγάλη τιμή.

Σέβομαι και τιμώ, όπως άλλωστε αρμόζει στην ιεραρχία του Taekwondo, το ΔΣ της ΕΛΟΤ, παλιούς και νέους δασκάλους-προπονητές, τις αθλήτριές μας, τους αθλητές μας καθώς και όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Με απόλυτη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που αναλαμβάνω, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την επιθυμία μου να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Προέδρου στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο.

Με τιμή,
Μιχάλης Μουρούτσος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μουρούτσος: «Ότι είμαι σήμερα το χρωστάω στο Ταεκβοντό»

Μουρούτσος: «Λέμε όχι στο ρατσισμό» (pic)

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED