Στη Βαρκελώνη το προ ολυμπιακό της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Gazzetta team
Στη Βαρκελώνη το προ ολυμπιακό της καλλιτεχνικής κολύμβησης

bet365

H FINA ανακοίνωσε ότι η Βαρκελώνη θα φιλοξενήσει το προ ολυμπιακό της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα διεξαχθεί στις 10-13/6 και η Ελλάδα διεκδικεί διπλή πρόκριση στο Τόκιο 2020.

Η Βαρκελώνη είναι η πόλη που επέλεξε η FINA για να δώσει το προ ολυμπιακό καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Το προ ολυμπιακό που μετά από τις τρεις αναβολές στο Τόκιο είχε ζητήσει και η Αθήνα θα διεξαχθεί στην πόλη της Ισπανίας από τις 10 έως τις 13 Ιουνίου και η Ελλάδα διεκδικεί 2 προκρίσεις.

Στο ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη και την Εβελίνα Παπάζογλου, που ανήκει στην Team Future της bwin και στο ομαδικό. Στο ντουέτο προκρίνονται από το προ ολυμπιακό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο 7 χώρες και στο ομαδικό μόλις 3.

Στο Τόκιο οι καταδύτες

Στο Τόκιο μεταβαίνουν την προσεχή Δευτέρα (26/4, 13.30 μέσω Ντόχας) τρεις (3) καταδύτες μας για να μετάσχουν στην προολυμπιακή πρόκριση (FINA Diving World Cup) που διεξάγεται στην ιαπωνική πρωτεύουσα (1-6 Μαϊου).

Στην αποστολή μετέχουν οι καταδύτες Θεόφιλος Αυθίνος (Τραμπολίνο 3 μέτρα), Νίκος Μόλβαλης (Σταθερά και Σταθερά συγχρονισμένων), Θάνος Τσιρίκος (Τραμπολίνο 3 μέτρα, Σταθερά και Σταθερά συγχρονισμένων).

Συνοδεύονται από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτρο Φυρίγο, τον φυσικοθεραπευτή Κώστα Αποστολόπουλο, ενώ στο Τόκιο μαζί τους μεταβαίνει και ο διεθνμής μας Κριτής Νίκος Τουλούδης.

Το πρόγραμμα των αγώνων με ελληνικό ενδιαφέρον (τοπικές ώρες):

1/5/21: 12.30 προκριματικά, 18.00 Τελικός, Σταθερά συγχρονισμένων (Μόλβαλης – Τσιρίκος)

3/5/21:12.30 προκριματικά, 18.45 Ημιτελικά, Σταθερά (Μόλβαλης, Τσιρίκος)

4/5/21: 18.00 Τελικός Σταθερά (Μόλβαλης, Τσιρίκος)

5/5/21: 10.00 προκριματικός, Τραμπολίνο 3 μέτρα (Αυθίνος, Τσιρίκος)

6/5/21: 10.00 Ημιτελικά, 16.00 Τελικός Τραμπολίνο 3 μέτρα (Αυθίνος, Τσιρίκος)

Να σημειωθεί ότι η αποστολή των Καταδύσεων, από το Τόκιο, θα μεταβεί (μέσω Κατάρ) στη Βουδαπέστη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (10-23 Μαϊου).

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED