Πάτρα 2020: Πρωταθλήτρια στα 100μ η Σπανουδάκη, ρεκόρ η Εμμανουηλίδου (vid)

Gazzetta team
Πάτρα 2020: Πρωταθλήτρια στα 100μ η Σπανουδάκη, ρεκόρ η Εμμανουηλίδου (vid)

bet365

Στην τρίτη διαδοχική της νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ έφτασε το Σάββατο η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) στα 100 μέτρα, στην πρώτη ημέρα των αγώνων στην Πάτρα.

Η 26χρονη αθλήτρια τερμάτισε σε 11.43 (1,1) και έφτασε εύκολα στην επικράτηση δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει και της αυριανής παρουσίας της στα 200 μέτρα. Η Σπανουδάκη θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο της νταμπλ στη διοργάνωση.

Η Μαρία Γάτου (ΑΓΕΣ Κάμειρος) προσπάθησε να κυνηγήσει στα πρώτα μέτρα την Σπανουδάκη και τερμάτισε στη δεύτερη σε 11.68. Η τριάδα στα 100 μ. έκλεισε με την εκπληκτική 17χρονη Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) που τερμάτισε σε 11.71 και βελτίωσε για δεύτερη φορά μέσα σε μία ημέρα υο πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 της απόστασης.

Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου το πρωί είχε πετύχει 11.75. Η νεαρή ολοκληρώνει στην ουσία τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον έχει μπροστά της όλο το χρόνο να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν, που θα ανήκει στην κατηγορία Κ20.

Η Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινείας Μεσογείων) αν και 400άρα δεν είχε κανένα πρόβλημα να τερματίσει σε 11.73 και να καταλάβει την τέταρτη θέση. Η έμπειρη αθλήτρια αύριο θα τρέξει 200 μ., όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο, που κατέκτησε την περσινή χρονιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα