Αποκάλυψη ΑΝΤ1: H EIO ζητούσε “υπογραφή ασυλίας” από τους αθλητές (pic&vid)

Gazzetta team
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: H EIO ζητούσε “υπογραφή ασυλίας” από τους αθλητές (pic&vid)

bet365

Τι αναφέρει έγγραφο που υπέγραφαν οι αθλητές, παραιτούμενοι προκαταβολικά από κάθε νομική προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ-1 η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία έχει "δεμένους" τους αθλητές που ήθελαν να ενταχθούν στην Εθνική Ομάδα, καθώς τους έβαζε να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, με την οποία παραιτούνταν του δικαιώματος, να προσφύγουν στα δικαστήρια.

Η σύμβαση που αποκάλυψαν είναι μια υπεύθυνη δήλωση που απαρέγκλιτα έπρεπε να υπογράφουν οι αθλητές, αν ήθελαν να ενταχθούν στην Ομοσπονδία και την Εθνική Ομάδα.

Αφού περιγράφει τους όρους για τις χορηγίες και άλλα ζητήματα, καταλήγει αναφέροντας «σε περίπτωση που υποπέσω σε οιοδήποτε σχετικό με τα παραπάνω, πειθαρχικό παράπτωμα, υπάγομαι αποκλειστικά στη δικαιοδοσία των αθλητικών δικαιοδοτικών και πειθαρχικών οργάνων παραιτούμενος (η) από τούδε και διά του παρόντος από κάθε δικαίωμα προσφυγής μου ενώπιον των πολιτικών Δικαστηρίων».

Η Ομοσπονδία ζητούσε από τις αθλητές να απεμπολήσουν το συνταγματικό δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, την ώρα που η ίδια η Ομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα να τους καταδικάσει στα δικαστήρια εφόσον παραβιάσουν την υπεύθυνη δήλωση.

Παράλληλα, τους απαγόρευε να κάνουν αναρτήσεις ή δηλώσεις που μπορούσαν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο, ακόμα και για διοικητικούς παράγοντες!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το video.

ΠΗΓΗ: www.ant1news.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εξομολόγηση της αθλήτριας ιστιοπλοΐας για την οποία μίλησε η Μπεκατώρου: «Ήταν βιασμός από τον προπονητή μου» (vid)

Συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπεκατώρου για τον βιασμό: «Γιατί έκανα τώρα την καταγγελία» (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα